Sezonul 4 al serialului You il adauga pe Lukas Gage in rol recurent

Sezonul 4 al serialului You il adauga pe Lukas Gage in rol recurent

Lukas Gage va trebui sa inceapa sa isi pazeasca spatele. Potrivit Deadline, in data de 15 decembrie, rolul Euphoria si The White Lotus a fost selectat pentru a se alatura viitorului sezon al patrulea al serialului thriller de la Netflix, You.

Prezenta in serial, Gage va prelua rolul lui Adam. Provenind dintr-o familie bogata si instarita, Adam este oarecum o oaie neagra. Desi se considera un om de afaceri de succes, el este orice altceva – mai ales in ochii familiei sale. Poate din cauza acestei lipsuri, Adam se prezinta ca un bun prieten si un om amabil care stie cum sa organizeze o petrecere pe cinste.

Cu toate acestea, la fel ca multe dintre personajele de pe Youin acest caz, exista un intuneric care bolboroseste in interiorul tanarului, ceva ce incearca sa acopere prin intermediul unor cantitati abundente de droguri si alcool. De asemenea, la fel ca multe dintre personalitatile afisate pe You, adevaratele intentii ale lui Adam sunt ascunse de toata lumea.

Prieten manipulator, Adam se afla, de asemenea, intr-o relatie tumultoasa cu o femeie bogata. Pe masura ce evenimentele din sezonul 4 se vor desfasura, telespectatorii vor incepe sa se intrebe daca idila este doar o alta fatada in viata noului personaj. Asumandu-si risc dupa risc, comportamentul nechibzuit al lui Adam se va dovedi a fi o povara pentru familia sa chiar mai mare decat se credea initial.

Cunoscut bine pentru rolurile sale din serialele HBO, The White Lotus si Euphoria, actorul a obtinut, de asemenea, un rol de sase episoade in serialul Hulu Love, Victor. Fanii lui American Vandal il vor recunoaste pe interpret in rolul adolescentului de liceu, Brandon Galloway, care a aparut in primul sezon al serialului Netflix. in continuare, Gage va fi prezentat in seria limitata a lui Peacock, Angelyne.

Pe langa timpul petrecut in fata camerei de filmat, Gage a lucrat recent ca si co-scenarist alaturi de stiu ce-ai facut vara trecuta (2021), scenarista Phoebe Fisher, pentru a scrie filmul Down Low. Filmul a apelat la Bonding pe scenaristul Rightor Doyle pentru regie si se indreapta spre post-productie.

in timpul sezonului 3 din You, publicul a privit cum Joe Goldberg (Penn Badgley) a pus ochii pe un nou interes amoros (victima). Dupa ce au sperat la un nou inceput in suburbiile din Madre Linda, Joe si noua sa sotie, Love (Victoria Pedretti), gasesc orice altceva, dar nu gasesc nimic altceva. incercand sa ramana centrat pe noua sa viata de sot si tata, ochii lui Joe incep sa se concentreze asupra unei noi persoane care ar putea fi adevarata lui dragoste. Dar, cand intunericul lui Love incepe sa iasa la suprafata, pana unde va merge Joe pentru a se proteja pe sine si viata pe care o cauta?

Adaptare dupa cartea cu acelasi nume a lui Caroline Kepnes, Tu si-a dus fanii intr-o calatorie plina de emotii de-a lungul celor trei sezoane de pe Netflix. Se pare ca se intrece pe sine cu momente WTF in fiecare nou episod, iar dezvaluirea lui Gage si a personajului sau, Adam, ne spune ca sezonul 4 nu va fi diferit.

Sezonul 3 din ‘You’: Cele mai socante crime, in ordine descrescatoare

Cea mai presanta intrebare pe care o avem in continuare este: unde a gasit Joe timp sa coaca acea placinta de la zero?

Similar Posts