Sezonul 4 al serialului Prea fierbinte pentru a fi manipulat a fost reinnoit pe Netflix

Sezonul 4 al serialului Prea fierbinte pentru a fi manipulat a fost reinnoit pe Netflix

Too Hot to Handle, contributia extrem de populara a Netflix la genul reimpachetat si refacut pe scara larga al „oamenilor sexy care se fac de ras la Realitatea TV”, tocmai a confirmat revenirea pentru un al patrulea sezon la o data nespecificata.

Anuntul a fost facut prin intermediul unui scurt clip de patruzeci de secunde postat pe Instagram-ul oficial al serialului si prezinta toata actiunea alba si picanta – si injuraturile furioase – pe care ne-am obisnuit sa le asteptam de la acest serial fara sex. „Sunt al naibii de entuziasmat de ceea ce se va intampla”, spune un tip tatuat; „ceva e pe cale sa se intample”, tachineaza un barbat la fel de bine facut, cu ochi albastri ca otelul. Sigur, este un gunoi, dar haideti: cu totii il vom devora.

Premisa de baza a emisiunii, destul de hilara, se bazeaza de fapt pe un episod vechi din Seinfeld, in care Jerry (Jerry Seinfeld), George (Jason Alexander), Elaine (Julia Louis-Dreyfus) si Kramer (Michael Richards) se lanseaza intr-un concurs pentru a determina care din cvartet poate continua cel mai mult timp fara, aaa, sa sparga oul. (Sa lustruiasca balustrada. Mangaind pisica. Marsaluind pinguinul. Masturbarea.) Acesta pune o selectie de modele mai fierbinti decat cele mai fierbinti laolalta intr-o casa, similar cu Insula Iubiriidar cu o capcana diabolica: tuturor le este interzis sa se sarute, sa aiba contact sexual sau… sa se autogratifice. Daca isi tin mainile acasa, primesc sase cifre. Mai usor decat pare!

Serialul este britanico-american, iar primul sezon va fi difuzat la inceputul anului 2020. in ciuda pandemiei de COVID, alte doua sezoane au fost difuzate, filmate cap la cap in Insulele Turks si Caicos.

Iata sinopsisul oficial al celui de-al treilea sezon, care tocmai a fost difuzat, din Prea fierbinte pentru a fi manipulat, ceea ce ar trebui sa ne dea o idee buna despre ce ne putem astepta de la iteratia a patra:

„Este un nou an si poate ca afara ninge, dar cel de-al treilea sezon din Prea cald de manevrat s-a intors si este mai fierbinte ca niciodata. Este timpul sa facem cunostinta cu un nou lot de infernali cu coarne care tocmai au sosit pentru ceea ce ei cred ca va fi cea mai sexy vacanta din viata lor. Dar, cu Lana cu ochii in patru, va reusi aceasta distributie salbatica sa respecte regulile si sa se abtina de la orice fel de contact sexual (sau autogratificare) pentru a forma legaturi semnificative si pentru a pastra premiul in bani la fel de mare ca si apetitul lor sexual? Presiunea este mare, pentru ca in acest sezon, miza este si mai mare… cu cel mai mare fond de premii oferit vreodata.”

‘Julia’: Noul serial de comedie despre Julia Child soseste in martie la HBO Max

„Cred ca fiecare femeie ar trebui sa aiba o torta de suflat.”

Similar Posts