Sezonul 2 din Launchpad se va lansa in primavara anului 2023 pe Disney+

Sezonul 2 din Launchpad se va lansa in primavara anului 2023 pe Disney+

Disney+ tocmai a anuntat lansarea celui de-al doilea sezon al serialului Launchpad, o colectie de scurtmetraje ale unei noi generatii de cineasti din medii subreprezentate. Colectia de sase filme urmeaza sa aiba premiera pe Disney+ candva in 2023.

Sezonul al doilea al seriei va avea sase scenaristi, cinci regizori si un regizor/scenarist din medii subreprezentate pentru a realiza scurtmetraje. Acesti creatori au fost selectati din aproape 2000 de candidati – acum, ei isi pot impartasi munca la scara larga, datorita Disney. Scopul seriei este de a diversifica peisajul cinematografiei, atragand atentia asupra unor voci care, altfel, nu ar putea fi auzite. Pentru Launchpad, fiecare regizor selectat este asociat cu un director de creatie Disney care il va ghida pe parcursul proiectului sau. Filmele din acest sezon au ca tema comuna „conexiunea”.

Phillip Domfeh, Senior Manager, care conduce sezonul 2 al Launchpad, a declarat despre cel mai nou sezon:

„Nu am putea fi mai entuziasmati de talentele noastre in devenire din noua noastra cohorta Launchpad, care acum prezinta pentru prima data scriitori in programul nostru. Suntem increzatori ca toti acestia vor livra scurtmetraje provocatoare, aventuroase, emotionante si hilare pentru publicul entuziast de pe Disney+.”

Cele sase noi scurtmetraje care vor fi incluse in noul sezon sunt urmatoarele

BEAUTIFUL, FL – Regizor: BILLY, BILLY, BILLY: Gabriela Ortega; Scenaristi: Gabriela Ortega: Joel Perez si Adrian Ferbeyre

O adolescenta se straduieste sa faca rost de piese de schimb de la vecinii ei eclectici din parcul de rulote si sa repare rulota familiei la timp pentru a impartasi aroma speciala a tiei abuela in cadrul concursului anual de inghetata Beautiful, FL.

CENTURI NEGRE – Director: Spencer Glover; Scenarist: Xavier Stiles

KJ, un elev de gimnaziu ciudat si un tocilar de filme de arte martiale din Compton, provoaca cele mai bune dojo-uri din sudul Los Angeles-ului, purtand vechea centura neagra a unchiului sau. Dar cand fostul sau tata luptator se implica prea mult, amandoi invata ca viata inseamna mai mult decat sa tii garda sus.

FANTOMA – Regizor: A: Erica Eng; Scenarist: Kevin Park

Clarice Cheung, in varsta de 12 ani, se simte ca si cum ar fi invizibila in familia ei – mai ales alaturi de sora ei mai mare, Naomi. Dar cand o fantoma puternica apare in casa lor, surorile instrainate vor trebui sa faca echipa si sa o opreasca inainte ca familia lor sa se destrame pentru totdeauna.

MAXINE – Regizor/scenarist: A: Niki Ang

Nervos in legatura cu prezentarea primei sale prietene familiei sale, un student de colegiu homosexual primeste ajutor din partea spiritului unei rude pierdute de mult timp in timpul Festivalului Fantomei Flamande.

PROIECT CC – Regizor: A: Cashmere Jasmine; Scenarist: Jasmine Johnson

Un copil savant genial trebuie sa se reconecteze cu sora sa, influentatoare de frumusete, atunci cand un experiment de clonare da gres.

ACOPERIsUL – Regizor: A: Alexander Bocchieri; Scenarist: Alexander Bocchieri: W.A.W. Parker

Dupa ce este trimis sa stea cu bunicul sau, un adolescent Cheyenne descopera un secret care il leaga de familia si comunitatea sa intr-un mod pe care nu l-a crezut niciodata posibil.

Nu a fost anuntata o data exacta a premierei. Cu toate acestea, puteti arunca o privire la lista completa de Launchpad finalisti aici si puteti viziona filmele din sezonul 1 acum pe Disney+.

Cele mai bune filme de pe Disney+ in acest moment

Lasati-ne sa va ajutam sa va reducem lista „must-watch”.

Similar Posts