Sezonul 2 din How I Met Your Father a fost reinnoit la Hulu

Sezonul 2 din How I Met Your Father a fost reinnoit la Hulu

Vesti importante, How I Met Your Father Hulu tocmai a reinnoit popularul serial de comedie pentru un al doilea sezon. Primul sezon a debutat pe 18 ianuarie si o are ca protagonista pe Hilary Duff in rolul lui Sophie, naratoarea si protagonista care ii spune fiului ei povestea despre cum l-a cunoscut pe tatal sau.

Serialul se bazeaza in mare masura pe serialul de succes masiv How I Met Your Mother, care avea o configuratie similara, urmarindu-l pe Ted Mosby in timp ce cauta dragostea adevarata, asa cum le povesteste cel mai in varsta dintre el insusi celor doi copii adolescenti ai sai. Povestea lui Sophie, ca si cea a lui Ted, se petrece in prezent, iar povestea lui Sophie incepe in 2022. Serialul o urmareste pe Sophie si grupul ei de prieteni foarte apropiati in timp ce navigheaza prin lumea complicata si adesea plina de umor a intalnirilor, de data aceasta complicata de aplicatiile de intalniri si de lumea barbara a culturii de agatare.

Pe langa Duff, care si-a inceput cariera in rolul emblematicei Lizzie McGuire, in serial mai apar Christopher Lowell, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tom Ainsley si Tien Tran. Cum ti-am cunoscut tatal, la fel ca si predecesorul sau, adopta o abordare de ansamblu a povestirii, fiecare personaj dezvoltandu-se pe parcursul serialului. HIMYF a avut deja mai multe trimiteri la originalul HIMYM, cu Jesse Walker, interpretat de Lowell, care locuieste in vechiul apartament care a apartinut lui Ted, Marshall si Lily in serialul original. Kim Cattrall, care a facut recent valuri prin faptul ca nu a participat la Sex and the City si uite asa, este de asemenea prezentata ca versiunea viitoare a lui Sophie, povestindu-i fiului ei luptele din trecut in viata si in dragoste.

Cum l-am cunoscut pe tatal tau este scrisa de Isaac Aptaker si Elizabeth Berger. Creatorii serialului original, Carter Bays si Craig Thomas, sunt producatori executivi. in 2014, cei doi au fost implicati intr-un episod pilot cu o premisa similara cu cea a serialului How I Met Your Father; cu toate acestea, serialul nu a mers mai departe dupa ce acel pilot initial a fost filmat. Cum ti-am cunoscut tatal este produs, de asemenea, in calitate de producator executiv de Aptaker, Pam Fryman si Adam Londy. Duff este, de asemenea, producator. Cum ti-am cunoscut tatal este o productie a 20th Television.

Primul sezon al serialului How I Met Your Father se afla inca la jumatatea primului sezon, iar finalul sezonului este asteptat sa fie disponibil pentru streaming pe Hulu pe 15 martie. Cel de-al doilea sezon va fi format din 20 de episoade, desi nu a fost anuntata inca o data de lansare.

Trailerul „Fresh” arata ororile intalnirii cu Sebastian Stan

Thrillerul romantic are premiera pe 4 martie.

Similar Posts