Sezonul 2 din Gilded Age a fost reinnoit la HBO

Sezonul 2 din Gilded Age a fost reinnoit la HBO

Deja un succes in randul fanilor si al criticilor, HBO a anuntat astazi ca intentioneaza sa avanseze cu un al doilea sezon al serialului The Gilded Age. Serialul a aterizat pe retea in urma cu mai putin de o luna si a adus deja o multime de laude din partea criticilor. NPR a salutat serialul ca fiind „stralucit in distributie si frumos filmat”, adaugand la faptul ca este „bingeability”, spunand ca este atat „captivant si suculent”. Nu ar trebui sa fie un soc pentru nimeni faptul ca serialul a fost un succes peste noapte, deoarece a fost livrat telespectatorilor de catre Downton Abbey Julian Fellowes, creatorul serialului, care de-a lungul anilor si-a facut un nume urias prin munca sa nu numai in serialul Downton Abbey dar si cu scenariul sau premiat cu Oscar pentru filmul Gosford Park.

Alaturi de viziunea de epoca a lui Fellowes, distributia, care ii include pe Carrie Coon, Morgan Spector, Louisa Jacobson, Denee Benton, Taissa Farmiga, Blake Ritson, Simon Jones, Harry Richardson, Thomas Cocquerel, Jack Gilpin, Cynthia Nixon si Christine Baranski, este responsabila pentru transformarea spectacolului intr-un favorit imediat al fanilor.

Vicepresedintele executiv al HBO Programming, Francesca Orsi, a comentat cu entuziasm anuntul de reinnoire spunand ca echipa de creatie din spatele serialului a „captivat complet” publicul in timp ce tese „povestea extravagantei New York-ului de la sfarsitul secolului al XIX-lea”. Ea a adaugat ca reteaua este mai mult decat incantata sa faca din nou echipa cu acest grup talentat si sa „porneasca in calatoria celui de-al doilea sezon”.

Pe langa crearea si scrierea serialului, Fellowes a fost si producator executiv impreuna cu regizorii Michael Engler si Salli Richardson-Whitfield. Echipa de productie executiva a fost completata de Gareth Neame, David Crockett si Bob Greenblatt. Sonja Warfield a scris, de asemenea, pentru serial si a fost producator co-executiv alaturi de Erica Dunbar.

Daca vreti sa va puneti la curent si sa vedeti despre ce este vorba in toata valva, The Gilded Age este difuzat in prezent pe HBO Max, cu un final de sezon 1 pe 21 martie. Consultati sinopsisul serialului mai jos.

Epoca aurita americana a fost o perioada de schimbari economice imense, de mari conflicte intre vechile metode si sistemele complet noi si de averi uriase facute si pierdute. Pe fundalul acestei transformari, serialul The Gilded Age de la HBO incepe in 1882, cu tanara Marian Brook (Louisa Jacobson) care se muta din zona rurala a Pennsylvaniei la New York City dupa moartea tatalui ei, pentru a locui cu matusile ei cu bani vechi si minutioase, Agnes van Rhijn (Christine Baranski) si Ada Brook (Cynthia Nixon). insotita de Peggy Scott (Denee Benton), o scriitoare aspiranta care cauta un nou inceput, Marian se implica fara sa vrea intr-un razboi social intre una dintre matusile ei, o descendenta a familiei de bani vechi, si vecinii ei extrem de bogati, un magnat nemilos al cailor ferate si ambitioasa lui sotie, George (Morgan Spector) si Bertha Russell (Carrie Coon). Expusa la o lume aflata in pragul epocii moderne, va urma Marian regulile stabilite de societate sau isi va croi propriul drum?

‘The Gilded Age’: Christine Baranski si Cynthia Nixon despre relatia dintre personajele lor si despre sentimentul de a fi un cuplu de batrani casatoriti

De asemenea, au vorbit si despre nervii pe care ii au la noile proiecte.

Similar Posts