Sezonul 2 al serialului Halo a fost reinnoit inainte de premiera pe Paramount+.

Sezonul 2 al serialului Halo a fost reinnoit inainte de premiera pe Paramount+.

Paramount+ mizeaza mult pe Halo‘s succes, intrucat adaptarea serialului TV al emblematicei francize de jocuri video a fost deja reinnoita pentru un al doilea sezon, chiar inainte de premiera serialului. Aceasta este mai mult ca sigur o veste buna pentru fani, deoarece primul trailer al serialului promite Halo va aduce in live-action tot ceea ce iubesc fanii la aceasta franciza.

Site-ul Halo la fel ca si jocurile, este plasat in secolul 26, cand omenirea este implicata intr-un razboi intergalactic impotriva unei amenintari extraterestre cunoscute sub numele de Covenant. Pentru a castiga razboiul, stralucitul om de stiinta dr. Halsey (Natascha McElhone) i-a creat pe spartani, super-soldati imbunatatiti genetic si tehnologic pentru a-si imbunatati capacitatile fizice si mentale. Serialul urmareste povestea Master Chief Spartan John-117 (Pablo Schreiber), comandantul unitatii spartane.

Site-ul Halo nu va urma acelasi canon ca si jocul, asigurandu-se ca scenaristii isi pastreaza libertatea, iar fanii pot fi in continuare surprinsi. Chiar si asa, cu mai mult de o duzina de jocuri ale francizei deja lansate, exista o multime de materiale pe care seria le poate adapta. Asadar, o reinnoire timpurie are sens din punct de vedere narativ, mai ales daca luam in considerare modul in care trailerul pastreaza principalele batai de poveste care au asigurat longevitatea francizei. Pe langa asta, atat de multi bani au fost deja investiti in Halo‘s chaotic production, incat este mai sigur pentru investitori sa mentina serialul in viata cat mai mult timp.

Calatoria Halo serialul TV a inceput in 2013, cand adaptarea a fost anuntata oficial ca parte a efortului Xbox de a produce continut multimedia. Din pacate, studiourile Xbox Entertainment Studios s-au inchis in 2014, ceea ce a dus la preluarea serialului de catre Showtime. A fost nevoie de patru ani pentru ca Showtime sa dea unda verde costisitorului prim sezon de 10 episoade al Halo in 2018. Cu toate acestea, acesta nu a fost insa sfarsitul lungului drum al lui Master Chief spre televiziune, deoarece serialul abia se afla la jumatatea productiei cand pandemia a provocat o noua amanare. La inceputul anului 2021, Halo a schimbat din nou mainile inca o data, deoarece serialul a fost cedat catre Paramount+.

Comentand reinnoirea anticipata a Halo, Tanya Giles, directorul de programare al Paramount+, a declarat

“Halo este o oportunitate expansiva, de construire a lumii pentru Paramount+, si suntem incantati sa oferim fanilor un al doilea sezon pe care sa il astepte cu nerabdare inainte de lansarea serialului luna viitoare. Halo va oferi o calatorie plina de senzatii tari atat pentru fanii jocului, cat si pentru cei care nu sunt pasionati de joc, deoarece leaga imagini uimitoare cu o privire mai profunda asupra povestilor personale din spatele acestor personaje iconice, toate acestea fiind plasate intr-o batalie epica pentru viitorul omenirii.”

seful departamentului de continut al scenariilor originale, David Nevins, a adaugat de asemenea:

“Halo ne poarta intr-o lume orbitoare care, credem noi, va captiva publicul atat prin elementele vizuale electrizante, cat si prin povestea indrazneata, bazata pe personaje. Aceasta preluare a celui de-al doilea sezon reflecta increderea pe care o avem in puterea acestui serial epic de a atrage si de a implica telespectatorii. Halo a fost o colaborare extraordinara cu Amblin si 343 Industries si suntem cu totii recunoscatori pentru oportunitatea de a o continua.”

Halo‘s ii mai include in distributie pe Jen Taylor, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy, Danny Sapani si Bokeem Woodbine. Darryl Frank, Justin Falvey si Steven Spielberg sunt producatori executivi Halo pentru Amblin Television, alaturi de Steven Kane, regizorul Otto Bathurst si Toby Leslie pentru One Big Picture, si Kyle Killen si Scott Pennington pentru Chapter Eleven. Wolfkill, Frank O’Connor si Bonnie Ross sunt producatori executivi pentru 343 Industries.

Halo Sezonul 1 vine in exclusivitate la Paramount+ joi, 24 martie.

10 cele mai asteptate 10 cele mai asteptate seriale SF ale anului 2022

Mai mult Star Trek pe drum, oameni buni!

Similar Posts