Sezonul 2 al filmelor blestemate a fost reinnoit pe Shudder

Sezonul 2 al filmelor blestemate a fost reinnoit pe Shudder

Shudder a anuntat astazi ca Cursed Films se intoarce pentru un al doilea sezon. Docu-seria exploreaza legendele infioratoare din jurul presupuselor filme blestemate, dezvaluind toate coincidentele infricosatoare care au dus la faptul ca unele dintre cele mai mari productii horror au fost considerate blestemate de catre distributie si echipa.

Primul sezon din Filme blestemate a folosit imagini de arhiva si interviuri pentru a investiga presupusele blesteme din jurul productiei filmelor The Omen, Poltergeist, The Exorcist, The Crow, si Zona crepusculara: Filmul, toate clasicele horror care inca inspira legende urbane la zeci de ani de la lansarea lor initiala. Pe langa discutiile cu distributia si echipa de filmare, serialul documentar a cautat raspunsuri si la experti in ocultism si cercetatori in domeniul cinematografiei, explorand ororile din viata reala care se presupune ca i-au chinuit pe cei care au participat la filmele blestemate.

Shudder nu a dezvaluit inca ce filme vor face parte din cel de-al doilea sezon al serialului Filme blestemate, dar exista multe posibilitati interesante. De la filmul lui Roman Polanski Rosemary’s Baby la filmul lui Stuart Rosenberg The Amityville Horror, Hollywood-ul este plin de povesti despre filme de groaza care au pus blesteme asupra distributiei si echipei. Sezonul doi din Filme blestemate ar putea chiar sa iasa din sfera horror pentru a explora alte tipuri de presupuse blesteme, cum ar fi cele asociate cu Francis Ford Coppolaa productiei infernale a lui Apocalypse Now sau Atuk, un film care nu a fost niciodata terminat dupa ce patru persoane diferite au murit in timp ce isi negociau implicarea in proiect.

Filme blestemate a avut premiera in aprilie 2020, fiind a doua cea mai urmarita premiera de serial din istoria Shudder, pierzand doar in fata antologiei de succes Creepshow. Serialul fusese initial reinnoit pentru un al doilea sezon imediat dupa finalul primului sezon. Cu toate acestea, Shudder a tinut capacul inchis asupra proiectului pana astazi, cand serviciul de streaming dedicat horror-ului a confirmat al doilea sezon al lui Filme blestemate va primi intr-adevar un sezon urmator.

Sezonul doi din Cursed Films va fi scris, regizat si editat de Jay Cheel (How to Build a Time Machine). Serialul este produs in mod executiv de Jonas Prupas si Courtney Dobbins de la Muse Entertainment, impreuna cu Cheel si Brian Robertson de la Low End. inca nu s-a confirmat daca sezonul doi din Cursed Films va avea cinci episoade ca si primul sezon sau daca Shudder schimba formatul serialului (speram ca prin adaugarea mai multor episoade).

Astazi, Shudder a confirmat, de asemenea, ca Creepshow se intoarce pentru un al patrulea sezon, ca parte a unei serii de reinnoiri, inclusiv Kin, My Life is Murder, Bloodlands, si London Kills. Inspirat de George Romerode George Romero, fiecare episod al comediei horror clasice cu acelasi nume, fiecare episod din Creepshow trece de la infricosator la caraghios pentru a omagia genul cu niste povesti de gen trasnite si extrem de amuzante.

inca nu exista o data de lansare pentru cel de-al doilea sezon al serialului Filme blestemate sau al patrulea sezon din Creepshow.

Episoadele sezonului 2 din ‘Creepshow’: Clasament al celor mai infioratoare si cele mai batatorite

Ce ne pregateste Creep in acest sezon?

Similar Posts