Sezonul 2 al emisiunii Euphoria aduce audiente foarte mari cu mult inainte de final

Sezonul 2 al emisiunii Euphoria aduce audiente foarte mari cu mult inainte de final

Euphoria continua sa atinga cele mai mari audiente ale seriei, chiar si in contextul Super Bowl. Sezonul 2, episodul 6, „A Thousand Little Trees of Blood”, a adus 5,1 milioane de telespectatori intre HBO si HBO Max, o crestere de 20% fata de saptamana precedenta si o crestere de 45% la nivelul intregului sezon. Acest serial, potrivit Variety, a crescut cu aproape 100% in audienta de la sezonul 1 la sezonul 2. Este o crestere impresionanta, in conditiile in care Super Bowl inca se difuzeaza in acelasi timp.

Creat de Sam Levinson si avandu-i ca protagonisti pe Zendaya si Hunter Schaefer in rolul lui Rue si Jules, Euphoria se concentreaza in jurul luptei lui Rue cu sobrietatea. Serialul incepe povestea ei in urma unei supradoze, care duce la relatia cu Jules si la lupta ei pentru a mentine un program de abstinenta cu consumul de droguri. Dar ceea ce functioneaza atat de bine pentru drama HBO este faptul ca serialul este plin de personaje din jurul lui Rue care se lupta toate in felul lor.

Euforia este genul de serial care te face sa continui sa investesti in abstinenta lui Rue, precum si in bunastarea grupului ei de prieteni. Fiecare episod ii face pe fani sa revina pentru ca vrem sa stim cum se termina lucrurile. in ultimele doua saptamani, am fost luati prin surprindere cand minciuna lui Cassie (Sydney Sweeney) despre Nate (Jacob Elordi) a iesit la iveala, aruncand in aer relatia ei cu Maddy (Alexa Demie) si trimitand unde de soc in grupul lor de prieteni. Modul in care Levinson si compania impletesc aceste povesti face ca publicul sa revina pentru mai mult.

Dupa cum ne-a lasat episodul 5, nu este surprinzator faptul ca audienta a crescut, chiar daca emisiunea a avut ca adversar marele meci dintre Bengals si Rams. Potrivit HBO:

“Euforia s-a clasat ca fiind titlul nr. 1 pe HBO Max in SUA pentru a cincea saptamana la rand si cel mai bun serial la nivel global (inclusiv audienta HBO Max in LatAm si Europa). Euphoria a fost nr. 1 in topul celor mai socializate si nr. 1 in topul celor mai discutate emisiuni, daca excludem Super Bowl. Episodul 1 este acum urmarit de 16,7 milioane de telespectatori pe toate platformele, de putin peste 2,5 ori mai mult decat audienta medie a sezonului 1 (6,6 milioane de telespectatori pe episod).”

Mai sunt multe de despachetat in Euphoria in episoadele ramase din sezonul 2. Ce se va intampla cu abstinenta lui Rue acum ca Ali s-a intors in viata ei? Se va impaca ea cu Jules? Cum va reactiona Maddy la noua situatie de viata a lui Cassie si Nate?

Euphoria se difuzeaza pe HBO si HBO Max duminica, la ora 21:00 ET.

Sezonul 2 din „Euphoria”: Jacob Elordi, Eric Dane, Angus Cloud si Austin Abrams despre momentele marcante pentru personajele lor

De asemenea, ei discuta de ce cred ca este bine sa ia o pauza de la aceste roluri pentru o perioada si ce le lipseste atunci cand nu le interpreteaza.

Similar Posts