Setul LEGO "Cartea lui Boba Fett" retraieste zborul de incercare fara probleme al mandalorienilor

Setul LEGO „Cartea lui Boba Fett” retraieste zborul de incercare fara probleme al mandalorienilor

Setul celebreaza unul dintre cele mai bune momente din cea mai recenta serie „Star Wars” de la Disney.

O prima privire asupra noului set LEGO Star Wars 75325 The Mandalorian’s N-1 Starfighter a fost facuta publica. Setul LEGO va include Mandalorianul cu sabia intunecata, micul Grogu si primele minifigurine ale personajelor Mandalorian Peli Motto si droidul BD. Vestea vine dupa o scurta perioada de timp de zvonuri. De asemenea, nu a fost dezvaluit inca un pret oficial stabilit sau o data de lansare.

Setul LEGO va include piese pentru a construi Luptatorul stelar modificat prezentat in capitolul 5 din Cartea lui Boba Fett unde Peli Motto si gasca ei de droizi il ajuta pe Mando sa asambleze nava clasica Naboo din epoca galactica pentru a inlocui nava principala Razor Crest distrusa in The Mandalorian Sezonul 2.

Cartea lui Boba Fett este o Mandalorian spin-off realizat de Jon Favreau care il urmareste pe cunoscutul vanator de recompense dupa ce scapa din groapa sarlacilor. El se straduieste sa isi gaseasca o noua cale pana cand primeste indrumarea si intelepciunea de care are nevoie de la Tusken Raiders. Acum, este un om nou, cu misiunea de a-si croi propriul teritoriu pe planeta Tatooine si de a se lupta cu sindicatul Pyke, care a venit sa ii conteste autoritatea.

Vedeti setul mai jos:

The Mandalorian a debutat pe Disney+ la sfarsitul anului 2019 si a devenit un succes masiv din partea Disney si a Star Wars franciza Star Wars. Creat tot de Favreau, acest western spatial are loc la cinci ani dupa evenimentele din Star Wars: Return of the Jedi si il urmareste pe Din Djarin, un mandalorian, prin zonele indepartate ale galaxiei, unde legile societatii sunt mai degraba niste linii directoare decat reguli reale. Dupa ce vanatorul de recompense abandoneaza o misiune in cautarea ramasitelor imperiale, se trezeste ingrijitorul unui copil extraterestru adorabil, Grogu, pe care trebuie sa il returneze celor din neamul sau, Jedi. Sarcina pusa in fata lui este mai usor de spus decat de facut, dar aceasta este calea. Din este hotarat sa-si protejeze noul sau copil gasit de lumea interlopa criminala in care trebuie sa navigheze acum.

in afara de propria lor serie de Star Wars jocuri video, LEGO este cunoscut pentru faptul ca realizeaza seturi de constructie impresionante pentru aceasta serie, cel mai recent fiind o colectie uriasa lansata in noiembrie. Acest set costisitor a inclus peste 6.000 de piese pentru a construi un AT-AT inalt de 30 de centimetri din Razboiul Stelelor: Imperiul loveste Back, impreuna cu adaugarea unei minifigurine a lui Luke Skywalker.

Deocamdata nu se stie cand va fi lansata colectia N-1 Starfighter si tot ceea ce se poate spune este ca va fi lansata la mijlocul acestui an. Oricum ar fi, va fi o aditie binevenita la colectia de Star Wars LEGO. Vedeti mai multe imagini ale setului mai jos:

Jucariile STAR WARS de la Hasbro vor oferi copiilor sansa de a-si construi propria sabie laser controversata

Linia „Star Wars Bladebuilders” va fi disponibila pentru tinerii padawani in aceasta toamna.

Similar Posts