Seth Rogen isi impartaseste parerea sincera despre motivul pentru care premiile Oscar ar putea fi mai putin populare decat obisnuiau sa fie

Seth Rogen isi impartaseste parerea sincera despre motivul pentru care premiile Oscar ar putea fi mai putin populare decat obisnuiau sa fie

Pentru multe vedete de cinema, un Oscar este incununarea carierei. Este rezumatul intregii munci grele pe care au depus-o pentru a fi cei mai buni dintre cei mai buni. Dar, acestea fiind spuse, se pare ca, in ultimii ani, publicul nu a mai fost adeptul prestigioasei ceremonii de premiere in cadrul careia vedetele primesc statuetele de aur. Bineinteles, Academia si Hollywood-ul in ansamblu sunt constienti de aparenta lipsa de interes. Un veteran al industriei in acest moment, Seth Rogen a fost sincer cu privire la motivul pentru care ceremonia pare mai putin populara acum.

Pe masura ce peisajul divertismentului s-a schimbat si a evoluat, iar oamenii si-au schimbat consumul de media, audientele au devenit mai dispersate. Acest lucru pare sa fi avut efecte semnificative asupra ratingurilor emisiunilor de premiere. Ca persoana de baza la Hollywood, Seth Rogen este in prima linie cand vine vorba de urmarirea declinului si a fost sincer cu Insider in legatura cu scaderea popularitatii emisiunii, spunand:

Nu inteleg de ce le pasa atat de mult oamenilor de film daca altora le pasa ce premii ne acordam. Pentru mine, poate ca oamenilor pur si simplu nu le pasa. Mie nu-mi pasa cine castiga premiile pentru automobile. Nicio alta industrie nu se asteapta ca toata lumea sa se intereseze de premiile pe care si le acorda. Poate ca oamenilor pur si simplu nu le pasa. Poate ca le-a pasat pentru o vreme si nu le-a mai pasat. si de ce le-ar pasa?

Site-ul Pam si Tommy tocmai a spus partea linistita cu voce tare, iar sinceritatea lui nu este surprinzatoare. La urma urmei, el a facut acele remarci virale despre celebritatile fara masca in timpul Primetime Emmys 2021, care au starnit un raspuns din partea Departamentului de Sanatate din L.A. County.

Unii ar putea fi capabili sa vada valoarea cuvintelor lui Seth Rogen. Ratingul premiilor Oscar pare sa fi scazut din anii 2010. Premiile Oscar din 2021 au suferit cea mai scazuta audienta din istoria emisiunii, cu doar 9,2 milioane de telespectatori. Aceasta a fost in scadere cu peste 50% fata de cele 18,6 milioane de la Oscarurile din 2020.

Exista o serie de factori speculati in acest declin, un presupus element fiind interesul publicului pentru filmele care sunt celebrate. in cadrul ceremoniei de anul trecut a fost prezentata drama indie a lui Chloe Zhao, Nomadland, a obtinut premiul pentru cel mai bun film, in timp ce fenomenul cultural Parasite a luat acasa premiul in 2020. Spectacolul a extins la zece numarul nominalizatilor la aceasta categorie, cu filme precum Dune si Don’t Look Up in cursa de anul acesta.

De asemenea, trebuie sa se ia in considerare si modul in care se influenteaza alegerile de gazduire. in prezent, exista o presiune pentru o gazda pentru prima data din 2018, cu nume precum Tom Holland, Kevin Hart si Doar crimele se intampla in aceasta cladire‘s Steve Martin si Martin Short, fiind aruncate acolo. si, desi nu este cazul tuturor telespectatorilor, unii isi pot pierde interesul atunci cand filmele sau vedetele pe care le-au indragit sunt snobate la nominalizari.

Publicul, inclusiv Seth Rogen, va vedea daca Premiile Oscar isi vor reveni din aceasta scadere dupa ce transmisia va fi difuzata pe 27 martie pe ABC. in timp ce unele filme au fost intr-adevar snobate, exista inca o multime de vedete si filme cu nume mari nominalizate la Oscarurile din 2022. Iar daca vrei deja sa speculezi cu privire la sperantele la Oscar pentru anul viitor, poti consulta programul nostru de filme din 2022.

Similar Posts