Serialul TV Gotham Knights stabileste inceperea filmarilor pentru episodul pilot in aprilie

Serialul TV Gotham Knights stabileste inceperea filmarilor pentru episodul pilot in aprilie

Gotham Knights este unul dintre numeroasele seriale DC aflate in prezent in dezvoltare la The CW. La scurt timp dupa vestea ca serialul a primit o comanda de pilot din partea retelei, producatorul executiv al serialului, Danny Cannon, a luat Instagram pentru a anunta ca productia va incepe in aprilie. Cannon a postat pur si simplu o imagine a orizontului orasului Gotham City in timpul zilei, cu cuvintele „Gotham Knights” care se profileaza deasupra orasului. Sub titlul serialului se afla logo-ul DC si confirmarea faptului ca filmarile principale ale serialului vor incepe in aprilie 2022.

in timp ce imaginea nu reprezinta prea multe elemente de baza si nu se stie daca serialul Gotham Knights print este logo-ul oficial al serialului, este incitant sa stim ca mai sunt doar doua luni pana la data de filmare a episodului pilot. Avand in vedere ca filmarile principale incep atat de curand, vestile despre distributia serialului ar trebui sa fie chiar dupa colt, impreuna cu alte detalii despre complot. Publicul trebuie sa tina cont de faptul ca acest serial nu are legatura cu viitorul joc video care poarta acelasi nume, desi ambele proprietati au multe asemanari in ceea ce priveste intriga Bat-Family. Cavalerii din Gotham de asemenea, nu este considerat un Batwoman asa ca nu ar trebui sa ne asteptam la multe conexiuni cu Arrowverse.

O alta veste pe care inca o asteptam este cine va conduce acest serial intr-un Gotham fara Batman. Daca va fi un personaj precum Damian Wayne sau un personaj nou creat pentru acest serial nu a fost inca stabilit, si va fi interesant de vazut ce alti obisnuiti din Gotham City vor aparea. Cannon a avut un palmares bun cu DC pana acum – a fost producator executiv/producator la alte seriale populare DC, precum Pennyworth si Gotham. in cel din urma a fost, de asemenea, showrunner.

Daca Gotham Knights primeste o comanda de serie, ceea ce este inca posibil sa nu se intample, se va alatura unui Multivers CW/DC de mare succes, care include emisiuni precum The Flash, Superman & Lois, Naomi, si Supergirl. Nu se cunosc prea multe alte informatii despre Gotham Knights in afara de descrierea data atunci cand serialul a fost anuntat pentru prima data in decembrie.

Acel extras suna dupa cum urmeaza: „Nu este un serial:

in serial, in urma uciderii lui Bruce Wayne, rebelul sau fiu adoptiv incheie o alianta improbabila cu copiii dusmanilor lui Batman, atunci cand li se insceneaza tuturor ca l-au ucis pe cruciatul cu palarie. si, in calitate de cei mai cautati criminali din oras, aceasta banda de renegati inadaptati trebuie sa lupte pentru a-si reabilita numele. Dar intr-un Gotham fara Cavalerul Negru care sa il protejeze, orasul devine cel mai periculos din istorie. Cu toate acestea, speranta vine din cele mai neasteptate locuri, deoarece aceasta echipa de fugari nepotriviti va deveni urmatoarea generatie de salvatori, cunoscuti sub numele de Cavalerii din Gotham.

Timpul va spune daca aceasta ultima versiune a mitului Batman va fi un succes, dar pentru toate noutatile Gotham Knights stiri, ramaneti cu Collider si consultati postarea lui Cannon de mai jos.

Prequel-ul „Walker” primeste ordin de lansare a unui episod pilot la The CW

Desi nu ne putem astepta sa-l vedem pe Jared Padalecki in serial, acesta va fi producator executiv.

Similar Posts