Serialul Sonic Spinoff

Serialul Sonic Spinoff, Knuckles, cu Idris Elba vine la Paramount+.

in ciuda stigmatului care le suna, recentele Sonic The Hedgehog film din 2020 a fost un succes urias, dupa ce a fost un indragit al box-office-ului, dar si bine primit de public, Cu un astfel de succes, nu este surprinzator faptul ca o continuare este in lucru si este programata sa fie lansata in 2022. Acesta nu este insa singurul continut nou pentru ceata albastra, intrucat Paramount Pictures si Sega Corporation au anuntat ca se lucreaza la o serie live-action pentru Paramount+.

Anuntul a fost facut in timpul evenimentului de astazi al investitorilor Viacom, in cadrul caruia a facut anuntul Brian Robbins, presedinte si CEO al Paramount Pictures si Nickelodeon, precum si Chief Content Officer of Kids and Family Movies la Paramount. Viitorul serial va avea premiera pe serviciul de streaming in 2023 si va fi un spin-off al filmelor cu Knuckles, dublat de Idris Elba, care isi va face debutul in seria de filme live-action in urmatorul Sonic The Hedgehog 2.

2020’s Sonic the Hedgehog a fost un succes fulminant la box office, castigand aproape 320 de milioane de dolari la nivel mondial, si este cea mai profitabila adaptare de joc video din toate timpurile la nivel national. in ceea ce-l priveste pe Elba, desi in ultima vreme a jucat in principal in filme, aceasta nu este prima incursiune a actorului intr-un serial, desi rolul sau de Echidna Rosie ar putea cere o abordare diferita fata de prestatia sa legendara ca Stringer Bell din The Wire.

„Avem un parteneriat remarcabil cu Paramount si suntem incantati sa continuam extinderea Sonic the Hedgehog franciza cu ei. Anul 2022 se anunta a fi un an important pentru franciza, avand in vedere ca cel de-al doilea film va fi lansat in luna aprilie a acestui an, precum si Sonic Frontiers, titlul de joc video foarte asteptat, care va aparea in aceasta vacanta. Sonic este iubit de fanii din intreaga lume de peste 30 de ani si asteptam cu nerabdare sa continuam sa le aducem momente si experiente memorabile pentru multi ani de acum inainte”, a declarat directorul executiv al Sega Corporation, Haruki Satomi.

Spectacolul live-action Sonic The Hedgehog cu Knuckles in rolul principal, va avea premiera pe Paramount+ candva in 2023. Sonic The Hedgehog 2 se va lansa in cinematografe pe 8 aprilie.

‘Sonic the Hedgehog 3’ este in curs de dezvoltare la Paramount

inainte ca cel de-al doilea film sa fi ajuns in cinematografe, pe deasupra!

Similar Posts