Seria limitata Chippendale

Seria limitata Chippendale, Immigrant, il adauga pe Andrew Rannells la distributie

intr-o noua editie de noutati in materie de casting, serialul limitat de la Hulu, Immigrant (titlu provizoriu), a semnat cu actorul de comedie si teatru, Andrew Rannells pentru a detine un rol recurent in viitoarea productie. Pana in prezent, serialul a anuntat o serie de talente, printre care Kumail Nanjiani, Annaleigh Ashford, Murray Bartlett, Quentin Plair si Nicola Peltz, care vor aparea in serial. Productia este scrisa si produsa in mod executiv de Robert Siegel, care a sarbatorit recent o alta lansare Hulu cu Pam & Tommy.

Imigrant va urmari urcusul tumultuos spre varf si caderea la fund in spatele uneia dintre cele mai recunoscute mosteniri de divertisment din America, Chippendales. Urmarindu-l pe omul care a inceput totul, Somen „Steve” Banerjee (Nanjiani), serialul va spune incredibila poveste adevarata a imigrarii lui Banerjee in Statele Unite in speranta unei vieti mai bune si mai bogate. Dupa ce a detinut o benzinarie in apropiere de Playa del Rey, Banerjee a pus ochii pe scena vietii de noapte. Dupa ce a descoperit un club din West Hollywood care avea nevoie de dragoste, Banerjee a bagat niste bani in acel spatiu in speranta de a-l transforma.

Pastrand serile tematice de succes care aveau loc in club, noul proprietar a gasit un public masiv in revista saptamanala numai pentru barbati. Vestea s-a raspandit si, in curand, revista a devenit incredibil de fructuoasa pentru Banerjee si echipa sa. Cu semne de dolari in ochi, Banerjee si mai multi investitori au transformat seara de succes in brandul Chippendales. De aici, lucrurile au luat-o putin razna. Restul povestii urmareste ascensiunea epica si prabusirea zdrobitoare a companiei, care include aventuri amoroase, scapari fiscale si crime.

Rannells va prelua rolul unuia dintre investitorii companiei, care este un pusti privilegiat din New York. Personajul isi aduce banii la bord si devine interesul amoros al producatorului si coregrafului din spatele Chippendales, Nick De Noia, care va fi interpretat de Bartlett.

Pe langa rolul sau principal de minte originala din spatele senzatiei mondiale, Nanjiani va fi producatorul executiv al serialului alaturi de Siegel, Dylan Sellers, Jenni Konner, Matt Shakman, Emily V. Gordon, Nora Silver si Rajiv Joseph. Joseph va fi, de asemenea, scenarist alaturi de Mehar Sethi. Konner va face echipa cu Siegel, mentionat mai sus, ca showrunner, iar Shakman va regiza. Jacqui Rivera se va alatura in calitate de producator co-executiv, iar Annie Wyman va fi co-producator.

in lumea din afara proiectului de revista numai pentru barbati, Rannells a detinut recent un rol principal in comedia neagra de la Showtime, Black Monday si va fi vazut in curand in cel de-al doilea sezon al serialului Peacock’s Girls5Eva. O forta talentata de luat in seama, Rannells este un interpret nominalizat de mai multe ori la premiile Tony, precum si castigator al unui premiu Grammy pentru talentul sau vocal in Broadway’s The Book of Mormon.

Odata cu noul anunt de distributie care il arunca pe Rannells in amestecul de Immigrant, lucrurile continua sa arate bine pentru serialul original Hulu.

Annaleigh Ashford se alatura serialului „Immigrant” de la Hulu alaturi de Kumail Nanjiani

Castigatoarea premiului Tony va juca rolul sotiei fondatorului Chippendales, Somen Banerjee.

Similar Posts