Seria fara titlu Star Wars il vizeaza pe Jon Watts pentru regie

Seria fara titlu Star Wars il vizeaza pe Jon Watts pentru regie

Se pare ca serialul este legat de initiativa editoriala „The High Republic”.

Avand in vedere succesul de critica al The Mandalorian si The Book of Boba Fett nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca Star Wars continua sa se extinda pe Disney+. La inceputul acestei luni, Production Weekly a dezvaluit un proiect fara titlu Star Wars fara titlu, care intra in productie sub titlul de lucru „Grammar Rodeo”, iar noile rapoarte ale DiscussingFilm sugereaza ca serialul lucreaza pentru a obtine contractul Sony Spider-Man: No Way Home regizorul Jon Watts de la Sony, pentru cel putin un episod.

Surse de incredere m-au informat anterior ca Star Wars dorea sa creeze un serial live-action orientat catre un public mai tanar si ca ar putea fi legat de recenta lansare multimedia a Razboiul Stelelor: Republica Suprema. Marea Republica este o initiativa bazata in principal pe publicatii, desi a facut saltul in domeniul jocurilor video cu Star Wars: Tales From Galaxy’s Edge si a anuntat anterior Star Wars: Eclipse joc anuntat. Desi este posibil ca „Grammar Rodeo” sa fie un proiect Mandoverse necunoscut, avand in vedere ca se pare ca Jon Favreau este atasat la productia executiva a acestuia, Cinelinx a publicat luna aceasta povestea despre o poveste din epoca High Republic axata pe copii care va intra in productie.

inainte de The Illuminerdi a relatat despre distributia distributiei pentru serialul fara titlu, doua surse de incredere mi-au impartasit apelurile de casting pentru „Kylie” si „Faye”, semnaland ca distributia va fi probabil finalizata pana la inceputul lunii mai si ca un anunt oficial va sosi probabil la Star Wars Celebration, cu exceptia intarzierilor de productie. Noile rapoarte includ doua personaje suplimentare numite „Wyatt” si „Ned”, castingul cautand actori cu varste cuprinse intre 11 si 12 ani pentru aceste patru personaje obisnuite ale serialului. Este probabil ca aceste patru personaje sa fie padawani, desi nu este clar daca sunt personaje noi sau versiuni live-action ale personajelor din seria de carti. Productia cauta, de asemenea, sa distribuie un actor de 30-40 de ani intr-un rol obisnuit al seriei, sursele indicand ca se cauta un nume recognoscibil cu acest personaj.

Serialul, pe care Cinelinx l-a numit „Stranger Things in spatiu”, va incepe sa fie filmat inca din iunie, iar productia va fi incheiata in decembrie. in cazul in care se incheie un contract cu Jon Watts, este posibil ca acesta sa fie insarcinat cu filmarea pilotului, deoarece momentul implicarii sale se potriveste. Implicarea sa are sens, avand in vedere succesul sau in regia serialului Spider-Man trilogie, care se concentreaza pe o distributie de personaje tinere care trec prin situatii extraordinare. in timp ce in prezent nu se stie cine este implicat in scrierea proiectului, daca acesta este The High Republic seria, rapoartele si sursele au sugerat ca cel putin unul dintre autorii din spatele seriei va lucra la acest serial. S-ar parea ca The Mandalorian nu este singurul Star Wars poveste pe care Disney doreste sa o extinda pe micile si marile ecrane.

Aflati mai multe pe masura ce aflam.

Box office-ul „Uncharted” depaseste asteptarile cu un debut de 45 de milioane de dolari in patru zile; „Dog” obtine 14,4 milioane de dolari

Aceasta marcheaza o victorie consecutiva pentru starul Tom Holland, care are doua filme in top cinci in acest weekend.

Similar Posts