Seria Chippendale Immigrant il adauga pe Dan Stevens in distributie

Seria Chippendale Immigrant il adauga pe Dan Stevens in distributie

Serialul Hulu Immigrant isi adauga o distributie pe cinste, iar acum Dan Stevens este anuntat in rolul lui Paul Snider! Serialul il are ca protagonist pe Kumail Nanjiani in rolul lui Somen „Steve” Banerjee si urmareste povestea adevarata a crearii trupei Chippendales, un local de dans masculin care a devenit emblematic pentru aspectul lor fara camasa, cu cravate si butoniere. Vestea a fost data in cadrul unui Deadline exclusiv si este incitanta pentru fanii lui Stevens ca actor.

Stevens se alatura unei distributii deja foarte bune alaturi de Nanjiani, The White Lotus Murray Bartlett, Annaleigh Ashford de pe Broadway, iar serialul include si vedetele invitate recurente Quentin Plair, Andrew Rannells si Nicola Peltz. Imigrant este scris de Pam & Tommy scenaristul Robert Siegel, care este producator executiv al serialului, alaturi de Nanjiani. De asemenea, serialul ii are ca producatori executivi pe Dylan Sellers, Jenni Konner, Matt Shakman, Emily V. Gordon, Nora Silver si Rajiv Joseph. Jospeh si Mehar Sethi scriu la serial, in timp ce Siegel si Konner sunt co-showrunners. Shakman urmeaza sa regizeze.

Banerjee a fost antreprenorul indian-american care a pus bazele Chippendales, un barbat aflat in centrul originii haotice si pline de crime a localului de dans masculin. Snider a fost un smecher si un smecher care a gasit un parteneriat improbabil in Banerjee si, prin incurcatura lor, au fost creati Chippendales. Asadar, trebuie sa le multumim pentru schita cu Patrick Swayze si Chris Farley din serialul Saturday Night Live.

Fanii lui Stevens il cunosc din rolul lui Matthew Crawley din serialul de succes Downton Abbey inainte de a pleca in cel de-al treilea sezon. Stevens a revenit in mod constant la televiziune de-a lungul carierei sale si a aratat publicului de pretutindeni o noua latura a sa cu rolul lui Alexander Lemtov in filmul recent Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Munca sa este in mod constant peste tot, dar Stevens a adus intotdeauna o munca stralucita in rolurile sale. Numai cineva ca el putea juca atat rolul lui David Haller in serialul FX Legion si apoi sa-i dea viata lui Collins in The Guest in aceeasi perioada de cativa ani.

Energia lui Stevens si a lui Nanjiani impreuna este ciudata la care sa te gandesti, dar asta functioneaza pentru povestea pe care o spun, deoarece atat Banerjee, cat si Snider au fost o pereche improbabila, asa ca serialul, in general, va fi o privire interesanta asupra Chippendales si atat asupra lui Nanjiani, cat si a lui Stevens ca interpreti.

Imigrant le va oferi fanilor o privire detaliata asupra creatiei Chippendales si va fi o privire fascinanta asupra performantelor lui Stevens, Nanjiani si a restului distributiei, iar noi abia asteptam!

Kumail Nanjiani va conduce si va fi EP al serialului Chippendales ‘Immigrant’ pentru Hulu alaturi de Robert Siegel

Serialul de 8 episoade se bazeaza pe povestea adevarata a lui Somen „Steve” Banerjee.

Similar Posts