Seria Beavis and Butt-Head Revival va avea premiera pe Paramount+.

Seria Beavis and Butt-Head Revival va avea premiera pe Paramount+.

A fost anuntat ca o noua versiune a serialului MTV’s Beavis si Butt-Head va avea premiera exclusiv pe Paramount+. Nu se stiu prea multe despre serialul de revigorare, in afara de faptul ca are unda verde pentru doua sezoane si va prezenta din nou glumele personajelor titulare, insotind serialul anuntat anterior Beavis and Butt-Head Do the Universe care urmeaza sa debuteze pe Paramount+, precum si toate cele doua sute de episoade ale serialului original al lui Mike Judge din anii ’90.

in timp ce intriga serialului de revigorare este necunoscuta, cel mai nou Beavis si Butt-Head filmul ii va urmari pe cei doi in timp ce sunt trimisi intr-o tabara spatiala inainte de a cadea intr-o gaura neagra in 1998, din care vor iesi in zilele noastre. Judecatorul a prezentat atat noile Beavis si Butt-Head proiecte pe Twitter la inceputul lunii ianuarie, desi niciunul dintre ele nu are date de lansare confirmate. Multitalentatul creator a scris, de asemenea, ca indragitii knuckleheads „au nevoie de ceva timp pentru a reveni in forma”, inainte de a impartasi o ilustratie a celor doi care arata ca niste barbati de varsta mijlocie.

Beavis si Butt-Head a fost difuzat initial timp de sapte sezoane la MTV, din 1993 pana in 1997. Serialul original era format din viniete comice cu intervale de videoclipuri muzicale, dotate cu voci in off hilare ale celor doua personaje principale intre ele. Adaptarea cinematografica din 1996 a lui Judge, Beavis si Butt-Head fac America, a fost un succes de box-office si a devenit lansarea cu cele mai mari incasari din decembrie in momentul in care a avut premiera in cinematografe. in 2011, MTV a reluat serialul, dar noua versiune a durat doar un sezon. in timp ce rebootul din 2011 a prezentat mai multe pauze cu comentarii despre cultura pop, nu este clar daca si viitorul serial al Paramount+ va face la fel.

Creatorul Mike Judge este responsabil pentru alte cateva seriale foarte apreciate, inclusiv King of the Hill si Silicon Valley, si a regizat, de asemenea, filmele live-action Office Space si Idiocracy. Paramount+ este in prezent mare pe continutul sau de animatie pentru adulti, dupa ce a prezentat in premiera mai multe exclusivitati South Park speciale exclusive si a anuntat ca intreaga serie va fi disponibila pentru streaming in 2025.

Consultati sinopsisul oficial pentru Beavis si Butt-Head fac universul mai jos:

„in probabil cel mai prostesc film spatial facut vreodata, Beavis si Butt-Head sunt condamnati la Tabara Spatiala de catre un judecator „creativ” in 1998. Obsesia lor pentru un simulator de andocare (huh huh huh) duce la o excursie pe naveta spatiala, cu rezultate previzibil dezastruoase. Dupa ce au trecut printr-o gaura neagra, ei reapar in zilele noastre, unde cauta dragostea, folosesc in mod abuziv iPhone-urile si sunt vanati de Deep State. Spoiler: Ei nu marcheaza.”

Seria live-action „Dora the Explorer” este in lucru pentru Paramount+.

„Ia-ti rucsacul in spate, sa mergem!”

Similar Posts