Sequel-ul Batman ar putea include un Mr. Freeze pedepsit

Sequel-ul Batman ar putea include un Mr. Freeze pedepsit, spune Matt Reeves

„Cred ca exista de fapt o versiune cu picioarele pe pamant a acelei povesti, care ar putea fi foarte puternica si ar putea fi cu adevarat grozava.”

Povestea lui Batman a cunoscut o multitudine de adaptari pentru ecran, fiecare dintre ele mandrindu-se cu propriul ton si stil: unele sunt dureroase si intunecate, cum ar fi trilogia lui Nolan, in timp ce iteratia clasica a lui Adam West este cunoscuta mai ales pentru campaniile sale galagioase si colorate. (Clooney si, probabil, Michael Keaton, s-au situat undeva confortabil intre cele doua). si, spre deosebire de Peacemaker, Batman are de infruntat o coiterie mai larga de super raufacatori, de la Joker si Bane pana la dusmani mai putin cunoscuti, precum Clayface si Man-Bat. Acestea din urma sunt mai mult de partea fantastica si mai mult de partea mai fantastica a lucrurilor.

Regizorul Matt Reeves a vorbit recent la un eveniment de presa la care Collider a luat parte si a explicat cum a fost atras de o interpretare mai „impamantenita” a benzilor desenate. Dar asta nu inseamna ca raufacatorii mai fantastici nu ar putea fi implicati, un personaj deosebit de rece parand a fi unul dintre favoritii sai. El a spus:

„Din punctul meu de vedere, ma simt atras de gasirea unei versiuni cu picioarele pe pamant a tuturor lucrurilor. Asa ca pentru mine ar fi o provocare intr-un mod interesant sa incerc sa-mi dau seama cum s-ar putea intampla asta, chiar si ideea unui personaj precum Mr. Freeze, care este o poveste atat de grozava, nu-i asa? Cred ca exista de fapt o varianta cu picioarele pe pamant a acelei povesti, care ar putea fi foarte puternica si ar putea fi foarte buna. imi place latura fantastica a lui Batman, dar aceasta iteratie, evident, desi pentru mine este foarte fidela benzilor desenate, nu cred ca este neaparat, nu se apleaca la fel de mult asupra fantasticului, cred. Dar cred ca pentru mine ar fi interesant sa incerc sa desfac fantezia si sa vad cum ar putea avea sens aici? si cam asta e parerea mea, cum vad eu lucrurile.”

Asadar, asta nu anuleaza ideea ca raufacatorii mai ridicoli sa isi faca aparitia – dar nu va asteptati la ceva asemanator cu interpretarea campata a lui Arnold Schwarzenegger a Printului Mostenitor al Chilbunilor.

Doua continuari in cinematografe pentru The Batman sunt planificate, iar doua seriale de streaming sunt in prezent in lucru la HBO Max. Unul este un serial procedural care se desfasoara la Departamentul de Politie din Gotham City, iar celalalt este o poveste politista axata pe Pinguinul lui Colin Farrell. Filmul ii mai are in distributie pe ZoГ« Kravitz in rolul Catwoman, John Turturro in rolul lui Carmine Falcone, Jeffrey Wright in rolul comisarului de politie James Gordon, Andy Serkis in rolul lui Alfred Pennyworth si Paul Dano in rolul lui Riddler.

Batman ajunge in cinematografe pe 4 martie.

8 lectii pe care Batman le-a invatat in trilogia „The Dark Knight

Batman este un tip destept, dar poate invata mereu.

Similar Posts