sefii din Cuphead care apar in The Cuphead Show!

sefii din Cuphead care apar in The Cuphead Show!

Adaptarea de catre Netflix a succesului de succes din 2017 al Studio MDHR, Cuphead, a sosit in sfarsit, iar The Cuphead Show s-a ridicat complet la inaltimea asteptarilor. Aventurile traznite ale lui Cuphead (dublat de Tru Valentino) si Mugman (dublat de Fred Todaro) au dat nastere unor uimitoare Ren & Stimpy energie care a continuat sa aduca un omagiu epocii de aur a desenelor animate prin animatia modernizata cu furtun de cauciuc. Este un amestec grozav de abordari clasice si moderne ale desenelor animate, iar Netflix, inca o data, a livrat o adaptare de joc video pe care fanii o pot sustine. Mai important, Cuphead si Mugman nu au fost singurele doua personaje din Cuphead care s-au intors pentru serialul animat.

impreuna cu Ms. Chalice (dublata de Grey Griffin) isi face debutul inainte de a deveni jucabila in viitorul DLC pentru Cuphead joc, cativa sefi notabili din joc fac, de asemenea, o revenire importanta. Doar din intro-ul emisiunii, fanii pot repera cu usurinta meduza sirena Cala Maria si nava capitanului Brineybeard cutreierand marile, in timp ce dragonul cu trei capete Grim Matchstick zboara pe cer. Exista o multime de fete familiare pe care fanii le vor recunoaste si care le vor oferi duo-ului dinamic titular cateva probleme reale de-a lungul aventurilor lor.

Ribby si Croaks: Fratii boxeri

in timpul eforturilor lor de a gasi o inghetata delicioasa in episodul trei, „Ribby si Croaks”, Cuphead si Mugman dau peste perechea titulara de frati boxeri si fac ravagii in clubul lor cu barca.

Ribby (dublat de Chris Wylde) si Croaks (dublat de Rick Zieff) vin cu niste tinute mai elegante decat in joc si cu niste personaje strambe care provoaca niste conflicte hilare intre ei. Certurile lor se pot transforma in orice moment in batai in toata regula, iar marea lor lupta cu Cuphead si Mugman sfarseste prin a le scufunda croaziera de placere.

Regele zarurilor: un om de spectacol viclean

Dupa ce au dat buzna in spectacolul sau, Cuphead si Mugman se intalnesc fata in fata cu foarte amuzantul, dar incredibil de vicleanul King Dice (caruia ii da voce Wayne Brady).

La fel ca in joc, King Dice este mana dreapta a Diavolului (voce Luke Millington-Drake) si isi foloseste emisiunea de jocuri ca paravan pentru o operatiune de furt de suflete. Cu toate acestea, King Dice primeste mult mai mult decat s-a asteptat atunci cand Cuphead se prabuseste pe scena sa si sfarseste prin a fi intors pe dos.

Pip si Dot: A Dotted Domino

Desi Cuphead si Mugman nu se intalnesc in mod direct cu acest personaj, fanii cu ochi de vultur pot repera unul dintre sefii mai mici din cazinoul lui King Dice in fundalul diferitelor episoade, dominoul antropomorfic Pip si Dot.

Pip si Dot pot fi vazuti plimbandu-se prin peisajul orasului Inkwell Isles si pot fi vazuti chiar si in publicul spectacolului lui King Dice. Nivelul lui King Dice din joc a fost un boss rush perfect si este minunat ca Pip si Dot au fost primii care si-au facut aparitia in spectacol. Sa speram ca data viitoare vor scapa de a fi doar un personaj de fundal.

Grim Matchstick: A Fiery Foe

Aventura lui Cuphead si a lui Mugman in „Dangerous Mugman” ii duce la varful periculos al domnului Eruptus, unde colecteaza un ou de aur misterios pentru Porkrind (dublat de Cosmo Segurson) care invoca un sef familiar.

Acest ou de aur sfarseste prin a nu fi pachetul pe care Porkrind il dorea in mai multe feluri, deoarece cloceste un pui de dragon cu trei capete care aminteste de legendarul Grim Matchstick. Cei mai multi ar crede ca este doar o simpla referinta, dar sfarseste prin a-l invoca pe Grim Matchstick, el insusi, care il prajeste in mod hilar pe Pork rind si intregul sau magazin pentru ca isi duce copilul acasa.

Minioni: Nu sunt sefi, dar sunt aproape

Cupheadsunt singurii sefi ai lui Cuphead care au fost adusi cu ei in serialul TV, deoarece fanii pot vedea unii dintre minionii lor de-a lungul diferitelor episoade.

Demonii Diavolului sunt o parte predominanta a stapanirii sale, asa cum se vede atunci cand cortina este trasa la operatiunile Diavolului in episodul opt, „Sweater Off Dead”. Cuphead si Mugman se intalnesc, de asemenea, cu albina politista a reginei Rumor Honeybottoms de-a lungul diferitelor episoade.

The Root Pack: O banda putreda

Lucrurile par destul de normale pentru Cuphead si Mugman care supravegheaza gradina de legume a lui Elder Kettle (dublat de Joe Hanna) pana cand o haita de legume nefaste familiare le invadeaza casa.

Trioul titular de legume vine cu motivatii sub centura pentru a transforma casa lui Elder Kettle intr-un club de legume „all-you-can-eat”. Cuphead si Mugman sunt fortati sa incerce sa le taie si sfarsesc prin a reusi cu ajutorul plansului lui Ollie Bulb (dublat de Jim Conroy), ceea ce sfarseste prin a fi un indiciu amuzant al jocului.

Diavolul: Un hot de suflete cu un farmec diabolic

Nu avea cum sa nu fie implicat The Devil in aventurile lui Cuphead si Mugman, deoarece, la fel ca in joc, The Devil actioneaza ca antagonist principal al seriei.

De-a lungul diferitelor episoade, The Devil comploteaza dupa sufletul lui Cuphead, punand in aplicare o multime de planuri ciudate, sub acoperire si cateva siretlicuri diabolice care, in general, nu dau rezultate in cele din urma. Farmecul diabolic al Diavolului il face un antagonist perfect incantator, pe care este in permanenta o placere sa-l privesti in actiune.

James Mangold va regiza un film biografic despre Buster Keaton pentru 20th Century Studios

in timp ce „Indiana Jones 5” se indreapta spre finalul productiei, Mangold si-a gasit urmatorul proiect.

Similar Posts