Secretele lui Dumbledore primeste postere uimitoare pentru personaje

Secretele lui Dumbledore primeste postere uimitoare pentru personaje

inaintea lansarii unui nou trailer in premiera la sfarsitul acestei saptamani, o serie de postere pentru continuarea vrajitorului Fantastic Beasts: Secretele lui Dumbledore au fost publicate prin intermediul contului oficial de Twitter al Bestiei Fantastice.

Fantastic Beasts: Secretele lui Dumbledore urmeaza filmului din 2018 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald si este al treilea episod din seria Harry Potter din seria de spin-off. Filmul este plasat in anii 1930, in timp ce puterea lui Gellert Grindelwald creste, iar restul lumii vrajitorilor se implica in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Se spune, de asemenea, ca cel de-al treilea episod va patrunde mai adanc in trecutul intunecat al lui Albus Dumbledore.

Posterele au fost lansate in valuri, primul dintre ele infatisand „prima armata a lui Dumbledore”, facand referire la DA din originalul Potter originale Potter. Aceste postere ii includ pe Jude Law revenind in rolul lui Albus Dumbledore, Eddie Redmayne in rolul lui Newt Scamander, Teddy the Niffler, Dan Fogler in rolul lui Jacob Kowalski, Picket the Bowtruckle, Jessica Williams in rolul lui Lally Hicks, Callum Turner in rolul lui Theseus Scamander, Victoria Yeates in rolul lui Bunty, William Nadylam in rolul lui Yusuf Kama, si Richard Coyle in rolul lui Aberforth, deranjul lui Albus.

Urmatorul val ii include pe Grindelwald si pe adeptii sai, Ezra Miller in rolul lui Credence Barebone / Aurelius Dumbledore, Alison Sudol in rolul lui Queenie, Poppy Corby-Tuech in rolul lui Vinda Rosier, si noii veniti Aleksandr Kuznetsov in rolul lui Helmut Weiss si Mads Mikkelsen in rolul lui Gellert Grindelwald. El il va inlocui pe Johnny Depp, caruia i s-a cerut sa renunte din cauza luptei sale in instanta cu fosta sotie Amber Heard. in cele din urma, ultimul val de postere noi ii prezinta pe unii dintre vrajitorii pe care ii vom intalni in intreaga lume in timp ce vor lua parte la batalia epica. Oliver Masucci in rolul lui Anton Vogel, Maria Fernanda Candido in rolul lui VicГЄncia Santos si Dave Wong in rolul lui Liu Tao.

Eliberarea aparent intentionata a posterelor in valuri arata liniile impartite ale tuturor personajelor din filmele trecute. Afisul lui Queenie lansat odata cu valul lui Grindelwald ne arata ca ea este ferma in convingerile sale in Grindelwald si inca mai simte ca a avut dreptate cand si-a parasit sora, Tina si Jacob. Ultimul val este cel mai interesant pentru mine, deoarece deschide usa pentru a vedea mai multe comunitati magice din intreaga lume. Pana acum, cadrele s-au limitat la Marea Britanie si America. Odata cu includerea lui Liu Tao din China si a lui VicГЄncia Santos din Brazilia, speram ca vom vedea in sfarsit stiluri magice despre care am auzit doar in carti.

David Yates, care a regizat ultimele patru filme din seria Harry Potter si toate seriile Bestii fantastice se intoarce ca regizor. Scenariul este semnat de J. K. Rowling, creatoarea lui Harry Potter, si Steve Kloves.

Fantastic Beasts: Secretele lui Dumbledore este programata sa fie lansata pe 15 aprilie 2022, cu inca doua episoade in dezvoltare. Vezi noile postere pentru Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore mai jos.

‘Fantastic Beasts 3’: Data de lansare, distributia si tot ce stim pana acum despre ‘The Secrets of Dumbledore’

Luati-va baghetele si valizele magice, ne intoarcem din nou in Lumea Vrajitorilor!

Similar Posts