Sebastian Stan ii multumeste lui Tom Holland pentru ca i-a facut rost de o emisiune TV Marvel

Sebastian Stan ii multumeste lui Tom Holland pentru ca i-a facut rost de o emisiune TV Marvel

Dinamica dintre Sebastian Stan si Anthony Mackie nu a fost evidentiata in Universul Cinematografic Marvel pana cand Captain America: Civil War, dar a fost clar ca franciza a dat peste ceva special atunci cand relatia inghetata dintre cei mai buni prieteni ai lui Steve Rogers s-a transformat intr-un mare gag recurent.

A sfarsit prin a servi drept catalizator pentru un intreg serial TV, bromance-ul lor avand suficient timp sa infloreasca in urma lui Razbunatorii: Endgame. Acum ca nu mai erau in competitie pentru atentia si afectiunea lui Cap, soimul si Soldatul de Iarna i-au pornit intr-o aventura proprie.

intr-un mod indirect, Stan a dezvaluit pentru Vanity Fair ca el crede ca Tom Holland a fost partial responsabil pentru faptul ca Sam Wilson si Bucky Barnes au devenit cel mai important cuplu ciudat si certaret din MCU, multumita lui Razboiul civil‘s epic airport smackdown.

„A fost atat de ciudat si de salbatic, pentru ca a fost un moment atat de amuzant, cu un fel de el [Holland] prinzand bratul si cu pumnul si totul, Anthony si cu mine fiind nevoiti sa ne adunam pentru… Practic, Anthony si cu mine am primit un spectacol datorita lui Tom Holland, asta realizez in timp ce vorbesc. Ceea ce nu mi-ar placea deloc ca el sa stie. Tom, adica. Nu Anthony.”

Bazandu-se pe reputatia si istoricul sau de trolling al Spider-Man cu orice ocazie, Mackie nu are de gand sa-i acorde credit lui Holland pentru ceea ce a devenit in cele din urma soimul si Soldatul de iarna, care apoi a dus direct la cel de-al patrulea film independent Captain America film al patrulea film Captain America.

Totusi, acest lucru nu il face mai putin interesant, in conditiile in care MCU ar fi evoluat foarte diferit daca Sam si Bucky nu ar fi fost fortati sa incerce sa il doboare pe debutantul web-slinger in cadrul luptei dintre echipa Iron Man si echipa Cap.

Similar Posts