Sebastian Stan a crezut ca va fi in MCU doar pentru un singur film

Sebastian Stan a crezut ca va fi in MCU doar pentru un singur film

Unda de soc a strabatut intreaga industrie cand s-a anuntat pentru prima data ca Sebastian Stan a semnat un contract fara precedent de noua filme pentru a se imbarca in Marvel Cinematic Universe, dar actorul inca mai credea ca va sfarsi prin a face doar o singura aparitie in franciza.

Ca sa fim corecti, este posibil ca multi dintre fanii care nu sunt fani ai cartilor de benzi desenate sa fi avut aceeasi impresie dupa ce Bucky Barnes a fost aparent ucis in Captain America: The First Avenger, desi cititorii ar fi fost pe deplin constienti de faptul ca cel mai bun prieten al lui Steve Rogers se intoarce in cele din urma ca raufacatorul Winter Solider.

Cu toate acestea, intr-un interviu cu Vanity Fair, Stan a dezvaluit ca, odata ce i s-a spus in ziua filmarilor ca bratul sau nu va fi acoperit cu un manson pe ecran verde pentru a pregati o eventuala revenire in rolul super soldatului cu creierul spalat, a crezut ca are zilele numarate.

„Cu siguranta nu am stiut ca voi juca rolul timp de 10 ani. imi amintesc ca m-am prezentat pentru rolul lui Steve Rogers si nu l-am primit. si apoi mi s-a spus despre acest rol si unde ar putea ajunge. Dar nu parea ca exista vreun angajament, de fapt. stiam ca, la sfarsitul povestii, voi cadea din acest tren, iar apoi mi se va da aceasta maneca verde.

Acesta a fost singurul indiciu pe care l-am avut ca as putea sa ma intorc. Dar nimeni nu mi-a spus nimic. Apoi, in ziua in care trebuia sa filmam scena, au spus: „Da, nu vom face acea manseta verde”. si m-am gandit: „Oh, asta este. O sa mor in trenul ala. Nu exista cale de intoarcere. Dar ei nu stiau ce brat vor folosi sau ceva de genul asta, iar de acolo a continuat.”

De atunci, Stan a devenit unul dintre cei mai bine stabiliti veterani ai MCU, continuand sa ofere sprijin in alte sase filme de lungmetraj si seriale de animatie Ce-ar fi daca…?, in timp ce a impartit rolul principal cu Anthony Mackie in serialul Disney Plus soimul si Soldatul de iarna.

La vremea respectiva, insa, trebuie sa fi fost discret dezamagit de faptul ca cariera sa de supererou parea sa se fi incheiat inainte de a incepe.

Similar Posts