Se pare ca Star Trek 4 face un mare pas inainte cu Chris Pine si nu numai

Se pare ca Star Trek 4 face un mare pas inainte cu Chris Pine si nu numai

The Star Trek se misca bine pe partea de televiziune, dar este mai mult decat corect sa spunem ca partea de film a stagnat in ultimii ani. Star Trek: Beyond a iesit in 2016 si, de atunci, eforturile de a face Star Trek 4 s-au zbatut. Acum, fanii au primit cele mai promitatoare vesti de pana acum cu privire la dezvoltarea urmatorului film, impreuna cu vestea ca se asteapta ca Chris Pine, Zachary Quinto si restul echipajului din linia timpului Kelvin sa se intoarca.

S-a aflat ca Chris Pine (Capitanul Kirk), Zachary Quinto (Spock), Zoe Saldana (Uhura), Simon Pegg (Scotty), Karl Urban (Dr. Bones) si John Cho (Sulu) sunt in discutii pentru a se intoarce pentru Star Trek 4. Vestea a fost confirmata de J.J. Abrams la evenimentul Paramount Investors Day (via Deadline), care a adaugat ca filmarile pentru acest film vor avea loc in cursul acestui an.

O exceptie notabila de la revenirea distributiei originale este ca echipa revine fara Anton Yelchin, care a decedat in 2016. Yelchin a jucat rolul lui Chekov si a avut ultima aparitie ca personaj in Star Trek: Beyond. Nu se stie deocamdata daca un alt actor va juca sau nu rolul lui Yelchin, sau daca filmul va gasi o modalitate de a aborda absenta personajului.

Complotul filmului este neclar in acest moment, desi merita remarcat faptul ca Paramount a rulat cateva idei cunoscute public in trecut. Este posibil ca unele dintre aceste idei sa ajunga in noul film, insa nu mi-as tine respiratia pentru nimic din ceea ce a fost propus de Quentin Tarantino.

O propunere interesanta din trecut a prezentat un scenariu din 2018 care l-ar reuni pe capitanul Kirk al lui Chris Pine cu raposatul sau tata, interpretat de Chris Hemsworth. Publicul a fost incantat sa-i vada pe cei doi impartind un ecran, desi incercarile de a naviga o intelegere cu Pine si Hemsworth nu au functionat niciodata. Numele lui Hemsworth nu a fost mentionat in anunt si, avand in vedere activitatea sa continua in rolul lui Thor in Universul Cinematografic Marvel, trebuie sa ne intrebam daca va fi disponibil sa apara.

Chris Hemsworth ar putea sa nu fie in peisaj, desi J.J. Abrams a confirmat ca in viitorul film vor aparea personaje noi. Aceasta este o pura speculatie, dar avand in vedere timpul necesar pentru a obtine Star Trek 4 pana in acest stadiu, ne putem intreba daca acest film nu va face eforturi pentru a deschide calea unei noi distributii de talente mai tinere, care s-ar putea sa nu fie la fel de blocate cu programele lor ca si vedetele din actuala franciza. Cred ca ar fi nevoie de un salt in timp pentru a prezenta cele mai multe iteratii Kelvin ale altor personaje iconice. Star Trek dar nu e ca si cum calatoria in timp ar fi un concept strain acestei francize.

Avand in vedere ca filmarile vor incepe pe Star Trek 4 la sfarsitul acestui an, este un moment bun pentru a ne pune la curent cu franciza. Ia-ti un abonament Paramount+ pentru a vedea toate filmele si, poate, verifica si cateva dintre noile oferte pe care franciza le are la televiziune.

Mai multe urmeaza…

Similar Posts