Se pare ca noul viitor al Disney va fi in afara parcurilor tematice si va implica comunitati in care se poate trai. Da

Se pare ca noul viitor al Disney va fi in afara parcurilor tematice si va implica comunitati in care se poate trai. Da, chiar asa.

Cu totii am trecut prin asta, nu-i asa? Te intorci dintr-o vacanta frumoasa la Disneyland sau Walt Disney World si treci printr-un fel de sevraj ciudat. iti doresti sa te intorci in parcuri. iti doresti sa poti trai acolo si sa nu mai pleci niciodata. Ei bine, intr-o buna zi, s-ar putea sa puteti face asta, deoarece The Walt Disney Company a dezvaluit planurile de a construi prima sa comunitate „Storyliving by Disney”, o comunitate planificata pentru fanii Disney in care sa locuiasca si care promite sa fie construita cu aceeasi magie Disney ca si parcurile tematice si alte experiente.

Prima comunitate Storyliving se va numi Cotino si va fi construita pe o suprafata de 618 acri in Rancho Mirage, California, o zona in apropiere de Palm Springs, unde Walt Disney insusi se ducea sa evadeze. Acest lucru o face locul perfect pentru cei care vor sa locuiasca intr-un loc proiectat de Disney. Designul locului suna uimitor, deoarece dezvoltarea va inconjura o oaza de 24 de acri, inclusiv o laguna cu apa cristalina. Vor fi disponibile o varietate de unitati de locuit, de la proprietati la apartamente. Locuintele vor fi disponibile pentru toti, desi o zona va fi dedicata rezidentilor de peste 55 de ani, asa ca, daca doriti sa va retrageti intr-o comunitate Disney, aceasta este o optiune.

Pe langa casele in sine, se promite si o varietate de experiente curatoriale. Nu spre deosebire de alte comunitati planificate, rezidentii vor putea profita, printre altele, de divertisment special, cursuri de gatit si programe de wellness.

Va exista, de asemenea, un cartier cu destinatie mixta, care va oferi magazine si restaurante si un hotel pe plaja pentru oaspetii care doresc doar sa viziteze.

Walt Disney Imagineering va lucra direct cu dezvoltatorii acestor proiecte, astfel incat construirea unei comunitati Storyliving suna cu siguranta foarte asemanator cu construirea unui parc tematic, a unui vas de croaziera sau a unui hotel. Fiecare dezvoltare va avea o tema proprie inspirata de zona inconjuratoare. Disney construieste povesti in tot ceea ce face. Ne putem doar imagina ce vor putea realiza Imagineers cu acest lucru.

Inutil sa mai spun ca, daca sunteti un fan serios al Disney, acest lucru pare a fi exact ceea ce va trebuie. Sa locuiesti intr-un astfel de loc ar oferi oricarui fan Disney o experienta cu adevarat unica, iar faptul de a putea locui intr-un loc care a fost proiectat de Imagineers este in sine o idee incitanta. si stii ca ai ceva in comun cu toti vecinii tai, pentru ca toti cei de acolo vor fi in mod evident fani Disney dedicati.

Aceasta nu este cu siguranta prima data cand Disney incearca sa creeze ceva unic in spatiul rezidential. Planurile initiale ale lui Walt Disney pentru Disney World includeau si proiectul sau Experimental Prototype Community Of Tomorrow, EPCOT. Acesta urma sa fie un oras complet functional si autosuficient. Din pacate, aceste planuri au murit odata cu Walt si, desi unele elemente ale Epcot au supravietuit in parcul tematic care ii poarta numele, compania nu a gasit niciodata o modalitate de a merge mai departe. Probabil ca planul ar fi avut oricum multe probleme in a avea succes.

in anii 1990, The Walt Disney Company a dezvoltat orasul Celebration, Florida, un fel de succesor spiritual al ideii Epcot, dar dupa ce orasul a fost dezvoltat, Disney a renuntat la zona si a returnat terenul statului Florida.

Golden Oak exista in prezent in limitele Walt Disney World. Comunitatea rezidentiala de acolo este foarte luxoasa. Desi sunt sigur ca locuintele din aceste comunitati Storyliving nu vor fi ieftine, se pare ca planul este de a putea aduce o comunitate mai diversa si de a construi cel putin locuinte mai accesibile.

Asadar, v-ar placea sa locuiti intr-o comunitate Storyliving? in timp ce zona din Rancho Mirage este prima, este clar ca Disney intentioneaza sa construiasca multe dintre acestea in urmatorii cativa ani. Daca va place, ati putea sa traiti stilul de viata Disney 24 de ore pe zi foarte curand. Ex

Similar Posts