Se pare ca la Disney Springs a avut loc o bataie beata si topless intre doua surori

Se pare ca la Disney Springs a avut loc o bataie beata si topless intre doua surori, iar detaliile sunt nebunesti

Bataile in parcurile tematice nu sunt, din pacate, atat de rare pe cat ne-am dori cu totii. Ori de cate ori inghesuiesti atat de multi oameni laolalta, vei avea parte de lucruri care nu se amesteca bine. Adaugati tensiunea crescuta care vine odata cu cheltuirea multor bani si, da, a alcoolului, si veti avea o reteta pentru dezastru. Am vazut inregistrari video cu oameni care se incaierau la Disneyland, iar parcurile Universal nu sunt imune la acelasi lucru, dar nimic pana acum nu se compara cu povestea unei perechi de arestari la sfarsitul anului trecut la Disney World.

Raportul de arestare, obtinut recent de WDWNT ,spune povestea unei perechi de surori, de 29 si 31 de ani, care au mers sa ia cina la Disney Springs din Walt Disney World si au ajuns in stare de ebrietate si cu telefonul mort. Paza le-a ajutat sa cheme un Uber, dar se pare ca acesta a refuzat sa le ia pentru ca erau prea bete.

Se pare ca un manager de securitate de la Disney a urmarit totul de acolo. Una dintre surori a numit-o pe cealalta „mama rea” si a primit o palma peste fata pentru acest comentariu. Cele doua au inceput apoi sa tipe una la cealalta. La un moment dat, nu se stie exact cand, una dintre surori a vomitat, dar tipetele au continuat si in cele din urma au dus la faptul ca cele doua s-au palmuit, s-au lovit si s-au tras de par.

Managerul de securitate le-a despartit apoi pe cele doua, dar acestea s-au luat la fuga una de cealalta si au alunecat in balta de voma. Acest lucru a facut ca una dintre surori sa isi scoata rochia, dar bataia a continuat, cele doua aruncandu-si pumni una in cealalta. Managerul de securitate si un alt angajat au separat apoi femeile pana la sosirea politiei.

Politia a gasit-o pe sora aproape dezbracata langa cladirea Cirque du Soleil si a reusit sa ii ofere cateva haine. Potrivit raportului, bataia a fost cauzata de faptul ca una dintre surori a vrut sa discute despre prietenul celeilalte, pe care nu il placea.

Cazul, care acoperea o serie de contraventii, a ajuns in fata unui judecator anul trecut. Fiecare sora nu a vrut sa depuna plangere impotriva celeilalte, iar procurorii au decis sa nu continue cazul, astfel ca toate acuzatiile penale au fost retrase.

in timp ce perechea a reusit sa evite acuzatiile penale, nu este clar daca Disney a decis sa ia o hotarare cu privire la ce sa faca cu ele. Daca asa ceva s-ar fi intamplat in parcuri, cu siguranta le-ar fi fost interzis accesul pe proprietatea Disney. Disney Springs este deschis publicului larg, asa ca este putin diferit, dar face totusi parte din Disney World si compania ar putea sa le interzica pe amandoua, daca doreste sa faca acest lucru. Disney este mai mult decat dispusa sa interzica oaspetii, chiar si atunci cand nu rezulta in acuzatii penale. Iar aceasta nu ar fi prima data cand alcoolul este principalul vinovat.

in acelasi timp, pe baza acestei povesti, se pare ca cei doi au suferit destul. A fost in mod clar o noapte grea pentru ambele femei si poate ca cel mai bine este ca ele sa poata merge mai departe. Dar poate ca ar trebui sa se gandeasca sa nu-si mai petreaca vacanta impreuna pentru o vreme.

Similar Posts