Se pare ca Chris Pine si co-stelele sale din Star Trek nu stiau ca urmeaza un nou film

Se pare ca Chris Pine si co-stelele sale din Star Trek nu stiau ca urmeaza un nou film

Coltul TV al Star Trek franciza a mers bine in ultimii ani, dar ultima data cand ne-am imbarcat acolo unde nimeni nu a mai ajuns pe partea cinematografica a fost in 2016, in filmul Star Trek Beyond. Ei bine, saptamana trecuta a adus revelatia ca Chris Pine si celelalte vedete principale din Star Trek reboot-ul seriei de filme sunt in discutii pentru a-si relua rolurile pentru Star Trek 4. Daca aceasta veste a fost surprinzatoare pentru tine, ghici ce? A fost un soc si pentru actori.

THR a aflat din sursele sale ca majoritatea, daca nu toate echipele asociate cu actorii cap de afis din recentele Star Trek nu numai ca nu stiau ca un Star Trek 4 urma sa fie anuntat, dar ca clientii lor vor face parte din proiect. Aceste parti au fost, de asemenea, luate prin surprindere de faptul ca Star Trek 4 este asteptat sa inceapa productia inainte de incheierea anului 2022, intrucat Paramount Pictures doreste sa livreze acest film maselor pana la 22 decembrie 2023 (anterior era programat pentru luna iunie a aceluiasi an). in momentul de fata, Chris Pine, care il interpreteaza pe capitanul James T. Kirk in linia temporala Kelvin din Star Trek este primul care a intrat in primele discutii pentru a se alatura echipei Star Trek 4 deoarece el este „pivotul proiectului”.

Mai mult, se pare ca Star Trek 4‘s este inca in lucru, deoarece proiectul nu are inca nici macar un buget stabilit, daramite sa nu mai vorbim de faptul ca a primit oficial unda verde. Bineinteles ca revenirea lui Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe SaldaГ±a, Simon Pegg, Karl Urban si John Cho pentru Star Trek 4 nu va fi ieftin, dar se pare ca Paramount este dispus sa plateasca acei bani in plus daca asta inseamna sa ajute la consolidarea serviciului de streaming Paramount+, unde se afla Star Trek 4 va fi disponibil in cele din urma. Din pacate, acesta va fi primul film din epoca Kelvin Star Trek care nu-l va include pe Pavel Chekov al lui Anton Yelchin, intrucat actorul a murit pe 19 iunie 2016, cu doar o luna inainte de Star Trek Beyond a iesit pe ecrane.

Desi regizorii Quentin Tarantino si Noah Hawley si-au dezvoltat propriile idei pentru Star Trek care au fost in cele din urma lasate deoparte, proiectul a mers mai departe ca Star Trek 4 ar fi trebuit initial sa fie o poveste de calatorie in timp in care James Kirk al lui Chris Pine se intalneste cu tatal sau, George Kirk al lui Chris Hemsworth, care a murit in filmul din 2009 Star Trek la doar cateva minute dupa ce s-a nascut fiul sau. Cu toate acestea, negocierile contractuale dintre echipele celor doi actori s-au stins in cele din urma, se pare ca din cauza banilor, desi Hemsworth a declarat in 2019 ca a renuntat pentru ca nu au „aterizat inca pe un motiv pentru a reveni asupra acestui subiect”. S.J. Clarkson a fost angajat sa regizeze acea iteratie a filmului Star Trek 4.

Asa cum stau lucrurile acum, WandaVisionMatt Shakman de la Wanda Wandavision a fost desemnat sa regizeze Star Trek 4 in forma sa actuala inca din luna iulie a anului trecut. El va lucra pe baza unui scenariu scris de Lindsey Beer si Geneva Robertson, dar nu este clar daca aceasta versiune a filmului are ceva in comun cu predecesorul sau sau daca este o bestie complet diferita. Oricum ar fi, este evident ca Paramount nu a facut o treaba prea buna in ceea ce priveste comunicarea cu actorii principali in legatura cu ultimul Star Trek 4 planuri, asa ca, daca esti nerabdator sa vezi aceste versiuni ale lui Kirk, Spock, Uhura, McCoy, Scotty si Sulu, incruciseaza-ti degetele pentru ca toate partile sa ajunga la aranjamente potrivite.

in timp ce asteptam mai multe noutati despre Star Trek 4, exista o multime de Star Trek pe care sa le difuzati daca aveti un abonament Paramount+. De asemenea, esti binevenit sa te uiti prin linia de lansari de filme din 2022 pentru a vedea ce divertisment cinematografic care va sosi mai tarziu in acest an iti atrage atentia.

Similar Posts