Scenaristii No Way Home se ocupa de gaura din actul al treilea

Scenaristii No Way Home se ocupa de gaura din actul al treilea

Concluzia din Omul-Paianjen: Fara drum spre casa i-a lasat pe fani perplecsi din cauza unei gauri aparent flagrante in complot, dar acum scenaristii filmului clarifica lucrurile.

Scopul concluziei celui de-al treilea act a fost de a evidentia efectul de unda al alegerii sfasietoare a lui Peter Parker, ceea ce a lasat loc pentru existenta acestei gauri in complot. Prin stergerea intregii amintiri a lui Parker din lume – exista intrebari cu privire la ce se intampla cu orice dovada fizica a faptului ca Parker a fost Spider-Man dupa ce Doctorul Strange a pus in aplicare vraja.

intr-o discutie recenta in timpul IGN Fan Fest, Spider-Man: No Way Home scenaristii Erik Sommers si Chris McKenna au vorbit despre aceasta gaura in complot si au sugerat ca o explicatie amanuntita ar putea fi in proiectele care vor urma.

„Am vorbit mult despre asta si nu putem divulga prea multe, dar sa stiti doar ca am vorbit mult despre asta si au existat discutii pe aceasta tema”, a spus McKenna.

„si voi spune ca a raspunde la aceste intrebari pana la sfarsitul filmului, am simtit ca ar fi aproape prea mult sa trebuiasca sa explicam asta, in acest film. Asa ca as spera ca este unul dintre acele detalii care simt ca ar fi fost un pod prea indepartat pentru noi sa trebuiasca sa explicam in acest film. Dar avem ganduri si raspunsuri.”

Sommers a adaugat ca acest lucru ar fi distras o parte din emotia finalului de impact.

„Am deliberat mult… va fi ca un fel de inapoi in viitor un fel de lucru?”, a spus el.

„Sau vor disparea oameni din fotografii? Oare vor disparea obiecte fizice? Toate aceste lucruri. si, asa cum a spus Chris, in cele din urma, am decis ca ar fi nevoie de atat de mult timp si spatiu in film pentru a explica toate acestea. Nu ar face decat sa diminueze emotia filmului.”

in ceea ce priveste gaura din complot, Sommers si McKenna au subliniat ca au raspunsuri – doar ca nu le vom auzi inca.

„Credeti-ma, avem raspunsuri”, a spus McKenna, „dar nu cred ca… Nu avem voie sa divulgam asta. Dar avem raspunsuri”.

Nu este clar cand sau chiar daca vom primi vreunul dintre aceste raspunsuri, dar sa speram ca viitoarele proiecte MCU vor da rezultate.

Similar Posts