Scenaristii de la "No Way Home" prezinta un posibil viitor al lui Venom in MCU

Scenaristii de la „No Way Home” prezinta un posibil viitor al lui Venom in MCU

Omul-Paianjen: No Way Home pregateste faza a IV-a a Universului Cinematografic Marvel in moduri pe care fanii nici macar nu le pot imagina. intr-o discutie recenta cu IGN, scenaristul filmului a discutat despre unele dintre posibilitatile care vor urma.

Una dintre aceste evolutii majore este scena post-credita din film in care Eddie Brock al lui Tom Hardy si Venom sunt vazuti intr-un bar de pe Pamantul din MCU, dar inainte ca acest duo turbulent sa isi poata planifica urmatoarea miscare, vraja lui Doctor Strange ii duce inapoi in universul lor. Interesant este faptul ca o singura picatura de simbiot este lasata in urma si o putem vedea bine inainte ca acesta sa se indeparteze.

inainte de Spider-Man 3‘s release, fanii MCU au dezbatut daca va exista un viitor proiect care sa permita incrucisarea personajelor Marvel ale lui Tom Hardy si Tom Holland. Dar acum, toata lumea este ocupata sa se intrebe daca MCU pregateste propria versiune a lui Venom, deoarece urma lasata de simbiot isi va gasi cu siguranta o noua gazda.

Ei bine, scenaristul filmului, Erik Sommers, a sustinut si el aceasta teorie intr-o discutie cu IGN si a fost de acord ca un nou Venom specific MCU ar putea aparea in filmele viitoare.

„Lasa usa deschisa pentru posibilitati. Spre deosebire de a-l vedea pur si simplu intorcandu-se si sa nu vedem niciun simbiot. Asa ca permite niste posibilitati interesante in viitor.”

Din nefericire, raspunsul lui Sommers nu este nici pe departe sigur ca Studiourile Marvel planuieste sa isi creeze propriul Venom. in timp ce co-scenaristul Chris McKenna a abordat si el scena post-credite, el a subliniat ca in prezent nu au nicio idee despre ce traiectorie va avea MCU pentru personaj in faza a IV-a.

„Nu am nicio idee. Asta este peste nivelul nostru de plata. Facem parte dintr-un univers mai mare, mai mare, din care nu suntem zeii, suntem doar muritori. Cred ca a fost o idee amuzanta ca al saselea [membru al] celor sase Sinistre sa ramana blocat intr-un bar si sa nu mai iasa de acolo, dar poate ca lasa ceva in urma. Din nou, nu suntem stapanii acelui curs al urmatoarei aventuri.”

Ramane de vazut ce planuri are MCU pentru Venom-goo-ul lasat in urma de Eddie. in filmul lui Sam Raimi Spider-Man 3, care a adaptat cateva povesti clasice din benzile desenate, combinatia dintre Venom si Eddie Brock a fost un fel de raufacator torturat. Simbiotul a fost prezentat ca o prezenta negativa in film, deoarece s-a atasat pentru prima data de Peter Parker si l-a corupt. Dupa ce a fost abandonat de tanarul erou, simbiotul s-a alaturat lui Brock pentru a-l dobori pe Spider-Man.

Doar viitoarele proiecte Marvel vor spune daca studioul urmareste sa repete istoria sau planuieste sa dea o nota unica prezentei simbiotului in MCU.

Similar Posts