Scenaristii de la "No Way Home" au rescris o scena esentiala de 10 ori

Scenaristii de la „No Way Home” au rescris o scena esentiala de 10 ori

Trebuie sa fi fost o sarcina descurajanta pentru scenaristii Chris McKenna si Erik Sommers sa se aseze la masa si sa scrie scenariul pentru proiectul care a devenit in cele din urma Spider-Man: No Way Home, stiind foarte bine ca se confrunta cu un camp minat multiversal.

Nu numai ca cei doi trebuiau sa incorporeze in amestec pe Peter Parkers al lui Tobey Maguire si Andrew Garfield, dar mai trebuia sa se confrunte si cu cinci raufacatori multiversali, fara a mai vorbi de continuarea directa a lui Departe de casasau nevoia de a incheia trilogia solo a lui Tom Holland intr-un mod satisfacator din punct de vedere narativ.

in retrospectiva, este usor sa spunem ca au reusit spectaculos, dar, in timpul unei aparitii la IGN Fan Fest, scriitorii au recunoscut ca reunirea Sfintei Treimi a luptatorilor pe web a fost un proces in continua evolutie, care a sfarsit prin a fi eliminat si rescris de nenumarate ori.

„Cand au fost atrasi in acest film, in ce stare se aflau? Ce faceau? Care era mentalitatea lor? Sfarsitul ultimului Amazing Spider-Man a avut un discurs foarte frumos din partea lui Gwen despre faptul ca trebuie sa ramanem plini de speranta si restul. si imediat a devenit interesant pentru noi. Ce s-ar fi intamplat daca Spider-Man-ul lui Andrew Garfield, daca Peter Parker al lui nu ar fi reusit, daca nu ar fi putut sa pastreze aceasta speranta. A fost prea ranit de ceea ce s-a intamplat.

si astfel, asta ne-a condus la atitudinea pe care i-am gasit-o. Apoi a trebuit sa ne gandim mult timp si la locul pe care l-ar ocupa Spider-Man-ul lui Tobey. si asta a fost o intrebare mai dificila pentru ca a trecut mai mult timp. si ce a facut tipul asta? si apoi, bineinteles, actorii au avut pareri despre ce ar fi trebuit sa faca Spider-Man-ul lor, ce ar fi trebuit sa faca Peter Parker-ul lor, si de unde ar fi venit si ei.

Povestea evolueaza in tot acest timp. Totul este o experienta de colaborare cu efort cu Kevin Feige si Amy Pascal si Jon Watts si multi altii si pur si simplu lucram cu totii impreuna. Odata ce am stiut ca ii avem pe Tobey si Andrew, evident ca avem de spus o poveste despre Peter Parker din MCU si stiam ca ii vom retine pe Tobey si Andrew pana in actul al treilea, dar cu siguranta am vorbit mult despre cum vor aparea, astfel incat sa nu se simta ca si cum ar fi fost doar Deus Ex Machina.”

Fiind unul dintre cele mai aclamate filme din 2021, indiferent de gen, precum si al optulea titlu cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, nu se poate nega faptul ca toate noptile nedormite au meritat. Cel mai probabil, fanii nu ar fi putut sa nascoceasca o versiune mai buna de Omul-Paianjen: Fara drum spre casa in mintea lor, adaptarea epica a benzii desenate a raspuns asteptarilor foarte mari si chiar mai mult.

Similar Posts