Scenaristii de la "No Way Home" abordeaza problema eliminarii lui Mysterio Cameo

Scenaristii de la „No Way Home” abordeaza problema eliminarii lui Mysterio Cameo

Cu trei Peter Parkers, cinci raufacatori adunati din multivers, un rol important pentru Doctor Strange si o multime de personaje secundare care revin, fara a mai vorbi de cameo-urile lui Matt Murdock al lui Charlie Cox si Eddie Brock al lui Tom Hardy, au fost mai mult decat suficienti favoriti ai fanilor prezenti si luati in considerare in Spider-Man: No Way Home.

Cu toate acestea, un concept art din blockbusterul din Universul Cinematografic Marvel a dezvaluit ca, initial, existau planuri pentru ca Mysterio al lui Jake Gyllenhaal sa se intoarca, imaginea aratandu-l luptandu-se cu Vrajitorul Suprem al lui Benedict Cumberbatch in timpul confruntarii culminante din actul al treilea, care are loc in, pe si in jurul Statuii Libertatii.

in timpul unei aparitii la IGN Fan Fest, No Way Home scriitorii Chris McKenna si Erik Sommers au abordat conceptul de arta care prezinta Far From Homea marelui personaj negativ al filmului, lasand sa se inteleaga ca implicarea lui Quentin Beck a fost abandonata pe masura ce procesul de scriere a scenariului a continuat sa evolueze.

„Am lucrat la cateva dintre aceste [filme] acum si va vor aduce un concept art incredibil. Esti de genul ‘wow, cineva a gandit asta, iar acum va fi o piesa de decor’. Asa ca, atunci cand nu stiam ce va fi filmul, ne jucam cu o multime de idei diferite, ai de-a face cu multiversul si o multime de idei diferite sunt aruncate in jur.

Artisti straluciti isi iau propriile idei sau se inspira de la regizor, de la producatori, si fac lucrari de arta incredibile. Voi spune ca, atunci cand deschizi multiversul, ai parte de o multime de conversatii in care se poate intampla orice. Cand a inceput sa se coaguleze, cand au fost lansate propuneri si actorii au spus „da, sunt de acord”, atunci a devenit un lucru coplesitor, pentru ca te gandesti: „Bine, asta este realitatea acum.

Nu poti sa inoti intr-un milion de personaje, trebuie sa alegi personajele cu intelepciune si sa te asiguri ca nu coplesesc povestea si pe Peter insusi.”

O multime de teorii ale fanilor au sustinut ca Mysterio a supravietuit aparentei sale disparitii in Departe de casa, asa ca exista intotdeauna o sansa ca el sa apara din nou undeva in viitor. Nu este ca si cum Fara drum spre casa a fost afectata catusi de putin de absenta sa, insa, asa cum arata foarte clar performanta critica si comerciala a filmului.

Similar Posts