Scandalul Criptomoneda Docuseries de catre producatorul Tiger King vine la Netflix

Scandalul Criptomoneda Docuseries de catre producatorul Tiger King vine la Netflix

Fanii documentarelor Netflix vor fi incantati sa afle ca streamer-ul are un nou documentar pe drum. Proiectul, deocamdata fara titlu, va urmari povestea unui cuplu – Ilya „Dutch” Lichtenstein si Heather Morgan – care ar fi incercat sa spele criptomonede furate in valoare de miliarde de dolari, in ceea ce este acum denumit cel mai mare caz de criminalitate financiara din istorie. in timp ce Morgan se descrie ca fiind un antreprenor in serie, Lichtenstein se autodefineste ca fiind un programator, investitor si antreprenor in domeniul tehnologiei. Presupusa schema a celor doi a atras atentia la nivel national si international atunci cand au fost arestati in apartamentul lor din New York City marti, 8 februarie 2022. Ca atare, acest anunt din partea Netflix este, fara indoiala, rapid si oportun.

Cuplul arestat se confrunta acum cu acuzatii de conspiratie pentru spalarea a aproape 120.000 de Bitcoin. Bitcoin-ul in cauza a fost legat de hackingul din 2016 al unei burse de valuta virtuala – Bitfinex din Hong Kong. Lichtenstein ar fi transferat criptomoneda furata intr-un portofel digital pe care il detinea. Datorita boom-ului criptomonedelor, valoarea Bitcoin furate a crescut semnificativ, de la 71 de milioane de dolari in momentul hack-ului la aproape 5 miliarde de dolari. Actele de la tribunal sustin ca cei doi soti au incercat sa lichideze moneda digitala prin achizitionarea de aur, NFT-uri, carduri cadou Walmart de 500 de dolari, crearea de identitati false si folosirea altor tehnici variate de spalare a banilor.

Nu este clar ce unghi de abordare va adopta streamerul pentru documentar, dar mostenirea echipei din spatele proiectului insufla cu siguranta incredere in noul docuseries. Chris Smith, care a produs Tiger King si FYRE: The Greatest Party That Never Happened (Cea mai mare petrecere care nu s-a intamplat niciodata), este pregatit sa regizeze viitorul documentar. El va fi, de asemenea, producator executiv alaturi de Nick Bilton, cunoscut pentru implicarea sa in Fake Famous, The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley, si multe altele.

Pe Tiger King la Operatiunea Varsity Blues, Netflix are industria documentarelor sub control. Compania media digitala a produs in mod constant unele dintre cele mai bune documentare din ultimii ani si se bucura in prezent de un succes reinnoit cu Tinder Swindler. Ca atare, anuntul ca Netflix are in lucru un alt documentar este o veste binevenita.

in acest moment, dezvoltarea documentarului este inca in faza incipienta. Ca atare, proiectul este in prezent fara titlu si fara o data de lansare in carti. Cu toate acestea, Collider va avea actualizari pe masura ce vor fi publicate mai multe informatii despre documentar, asa ca nu uitati sa reveniti pentru actualizari.

Cele mai bune 25 de documentare de pe Netflix in acest moment

Sa fim realisti.

Similar Posts