Sarah Silverman revizuieste concedierea lui Sarah Silverman

Sarah Silverman revizuieste concedierea lui Sarah Silverman

Collider Ladies Night este o serie de interviuri dedicate refacerii pasilor cheie parcursi pentru ca un invitat sa ajunga la cea mai recenta realizare a sa. Da, exista multe lucruri bune in aceste calatorii, dar exista, de asemenea, o mare valoare in lectiile invatate din proiectele care nu au iesit asa cum se spera. Pentru Sarah Silverman, una dintre aceste piedici pe drum este faptul ca a fost concediata de la Saturday Night Live dupa doar un sezon.

Silverman s-a alaturat SNL in 1993, la varsta de 22 de ani. Dupa un singur sezon in care a lucrat ca scenarista si actrita, a fost concediata din emisiune. in mod clar, Silverman nu a lasat ca acest lucru sa o opreasca si de atunci, a continuat sa acumuleze o serie de lucrari. Dar, trebuie sa ne imaginam ca a fi concediat de la unul dintre cele mai tari show-uri de comedie de schite doare.

in timp ce se afla la „Ladies Night” pentru a sarbatori lansarea noului ei film, Marry MeSilverman a avut un moment pentru a reveni asupra Saturday Night Live zilele in care a jucat in Saturday Saturday Saturday Day. Cand a fost intrebata cum a fost sa impinga printr-o experienta atat de grea, Silverman a pivotat imediat si a subliniat valoarea de a face parte din spectacol:

„Privind in urma, a fost o experienta minunata. A fost intr-adevar ca o tabara de antrenament pentru atat de multe lucruri. si a fost aproape ca si New York-ul in sine, SNL, pentru ca e ca si cum, daca reusesti sa ajungi acolo, orice altceva nu pare atat de greu, stii?”.

in ceea ce priveste efectele concedierii, Silverman a recunoscut ca aceasta a facut-o sa se piarda putin din drum:

„Nu ma gandesc niciodata ca voi fi concediata. Am fost concediata atat de des si sunt mereu surprinsa. [Rade] As putea sa va spun pentru toti cei care sunt concediati, a fost o perioada dupa SNL in care m-am intrebat: „Sunt in showbiz?”. Te intorci inapoi la zero, iar eu eram ca si cum, ‘Oh, da, sunt un comic! Pot sa fac comedie! Asta e tot ce ma intereseaza.””

De cand a ajuns la aceasta concluzie, Silverman a dat nastere la proiecte de profil inalt unul dupa altul. Programul Sarah Silverman a rulat timp de trei sezoane, a dovedit ca este o profesionista in dublaj cu titluri precum Wreck-It Ralph si Bob’s Burgers, are in palmares o nominalizare la Screen Actors Guild datorita interpretarii sale exceptionale in I Smile Back, si inca ceva!

Deci, care este cheia pentru a depasi esecul si a merge inainte? Silverman a indicat ceva ce puteti urmari chiar acum pe YouTube ca fiind o sursa principala de motivatie:

„Charlie Kaufman vorbeste in mod stralucit despre, puteti vedea pe YouTube, ceea ce faci cu esecul te defineste, iar eu reusesc sa ma definesc foarte mult”.

Acest discurs al lui Charlie Kaufman a fost vizualizat de aproape 400.000 de ori, iar citatele sunt deseori impartasite ca surse de inspiratie nepretuite. „Esecul este o insigna de onoare. inseamna ca ai riscat esecul. si daca nu risti esecul, nu vei face niciodata ceva diferit de ceea ce ai facut deja sau de ceea ce a facut altcineva.”

Daca doriti sa ascultati discursul lui Kaufman in intregime, o puteti face facand clic aici. De asemenea, nu uitati sa urmariti intreaga noastra conversatie de 30 de minute Collider Ladies Night cu Silverman pe Marry Me, Take This Waltz, viitorul ei film cu Blair Underwood si multe altele, sub forma de podcast, mai jos:

Joey King de la ‘The In Between’ Joey King isi detaliaza calatoria de la copil-vedeta la putere de productie

O calatorie care include filme de groaza, o nominalizare la Emmy, o franciza Netflix si atat de mult mai mult!

Similar Posts