Sam Neill spune ca s-a distrat de minune facand "Jurassic World Dominion

Sam Neill spune ca s-a distrat de minune facand „Jurassic World Dominion

Fanii vechi si noi deopotriva au innebunit pozitiv la inceputul acestei saptamani, cand a aparut primul trailer complet pentru Jurassic World Dominion a sosit, atat de mult incat nimeni nu a parut sa observe ca cel de-al treilea episod din seria de continuari si al saselea la nivel global a renuntat la doua puncte care au servit The Lost World: Jurassic Park si Jurassic World: Fallen Kingdom atat de bine.

Imaginile au prezentat o directie complet noua pentru acest lung franciza, cel putin din punct de vedere narativ; nu mai sunt limitati la parcurile tematice sau la licitatiile dubioase de pe piata neagra, dinozaurii cutreiera acum pamantul in deplina libertate, unde, in mod evident, au intentia de a revendica primul loc in lantul trofic.

Owen Grady, interpretat de Chris Pratt, si Claire Dearing, interpretata de Bryce Dallas Howard, trebuie sa faca cunostinta cu un trio de experti cu multa experienta in tratarea reptilelor preistorice si, asa cum era de asteptat, cea mai mare parte a zvonurilor pentru Dominion trailer s-a invartit in jurul faptului de a-i vedea pe Sam Neill, Laura Dern si Jeff Goldblum unul langa altul pe marele ecran pentru prima data in aproape 30 de ani.

intr-un interviu recent cu The Hollywood Reporter, Neill a dezvaluit cat de putin a putut despre film si a subliniat cat de mult s-a distrat reunind trupa si intalnindu-i pe Jurassic noului sange al universului Jurassic.

„Ei bine, ne-am distrat de minune. Am fost incantat sa o fac din mai multe motive. in primul rand, sa fiu cu vechii mei prieteni Laura si Jeff, stiti. Eram – asta se intampla in mijlocul pandemiei – eram inchisi impreuna intr-un hotel intr-o Anglie rurala oarecum idilica si toata lumea se intelegea foarte bine. Mi-a placut foarte mult noua distributie, iar cei consacrati Jurassic World sunt cei mai draguti oameni. Bryce si Chris sunt niste iubiti.

Pentru ca eram atat de asediati de COVID in acest moment, am simtit ca suntem, intr-un fel, in propria noastra intreprindere curajoasa, iar asta ne-a apropiat mai mult ca niciodata. A fost cu adevarat o perioada de neuitat si sunt foarte recunoscator pentru asta. Nu am vazut inca filmul finalizat. Sunt sigur ca este o poveste foarte ambitioasa, uriasa, cu multe personaje, multi dinozauri. Va fi incontestabil de mare, asa ca l-au tinut in asteptare pana cand, speram, cinematografele vor fi deschise complet si toate astea. Este ceva ce trebuie vazut pe un ecran foarte mare.”

Cele doua transe anterioare au adunat impreuna 3 miliarde de dolari la box office si nu exista niciun motiv pentru care Jurassic World Dominion nu va continua seria fierbinte de zece cifre, mai ales cand vine vorba de ambalarea nostalgiei cu arme.

Similar Posts