Sam Corlett Leo Suter de la Valhalla's Sam Corlett Leo Suter despre actiunea uriasa a sezonului 2

Sam Corlett Leo Suter de la Valhalla’s Sam Corlett Leo Suter despre actiunea uriasa a sezonului 2

Cele doua vedete ale noului serial Netflix dezvaluie, de asemenea, ceea ce fanii ar fi surprinsi sa afle despre realizarea lui „Vikings”: Valhalla’.

Daca ati fost un fan al serialului lui Michael Hirsch Vikings si v-ati dorit ca serialul sa fi continuat intr-un fel sau altul, am o veste grozava de impartasit, Netflix a realizat un nou Vikings serial Vikings, Vikings: Valhalla, care are loc o suta de ani mai tarziu si care incepe sa fie difuzat pe 25 februarie. Creat de Jeb Stuart, noul serial urmareste ispravile si aventurile unora dintre cele mai notabile (si infame) nume din istoria nordica. Printre ei se numara veneratul conducator viking Harald Hardrada (Leo Suter), alaturi de exploratorul Leif Erikson (Sam Corlett) si de liderul religios al vechilor nordici FreydГ­s EirГ­ksdottir (Frida Gustavsson), fiul si fiica lui Vikingii‘ Erik cel Rosu. Vikingii: Valhalla ii mai are in distributie pe Bradley Freegard (Regele Canute), Johannes Haukur Johannesson (Olaf Haraldsson), Caroline Henderson (Jarl Haakon), Laura Berlin (Emma de Normandia), David Oakes (Contele de Godwin), Louis Davison (Printul Edmund), Bosco Hogan (Regele Aethelred al II-lea), AsbjГёrn Krogh Nissen (Jarl KAre), Pollyanna McIntosh (Aelfgifu de Northampton) si Soren Pilmark (Regele Sweyn Forkbeard).

La scurt timp dupa vizionarea primelor sase episoade (care se misca rapid si incarcate de actiune), am reusit sa vorbesc cu Sam Corlett si Leo Suter despre realizarea serialului. in timpul interviului, ei au vorbit despre filmarea secventei de actiune uriasa care implica atacul vikingilor asupra Londrei, despre cum a fost sa colaboreze cu Jeb Stuart si ce le-a spus acesta despre arcele personajelor lor, despre ce ar fi surprinsi sa afle oamenii despre realizarea serialului si despre cum Corlett a conceput tatuajele pentru personajul sau si cum departamentul de costume a realizat armura vegana pentru el. in plus, avand in vedere ca distributia a filmat deja Vikings: Valhalla sezonul 2, acestia au prezentat ce ii asteapta pe fani in sezonul urmator.

in cele din urma, pentru mai multe informatii despre Vikings: Valhalla, va sugerez sa urmariti interviul meu cu Jeb Stuart, unde acesta impartaseste o multime de povesti minunate despre realizarea serialului.

Vedeti ce au avut de spus Sam Corlett si Leo Suter in playerul de mai sus, iar mai jos este exact ceea ce am discutat.

Sam Corlett si Leo Suter

  • Cat de mult a contat Vikings: Valhalla creatorul/showrunner Jeb Stuart le-a povestit despre intreaga calatorie a personajelor lor atunci cand au semnat.
  • Cum a fost sa cititi scenariile pentru prima data si sa vedeti ca vor ataca podul Londrei?
  • Cum au filmat secventa.
  • Cum secventa este o scena de lupta, dar intr-un sens neconventional.
  • Ce i-ar surprinde pe oameni sa afle despre realizarea serialului?
  • Cum a conceput Corlett tatuajele pentru personajul sau si cum departamentul de costume i-a facut o armura vegana (pentru ca este vegan).
  • Ce pot sa teasing despre Vikings: Valhalla Sezonul 2?

Box Office-ul „Uncharted” depaseste asteptarile cu un debut de 45 de milioane de dolari in patru zile; „Dog” obtine 14,4 milioane de dolari

Aceasta marcheaza o victorie consecutiva pentru starul Tom Holland, care are doua filme in top cinci in acest weekend.

Similar Posts