Ryan Reynolds se regaseste in Walker Scobell intr-un nou videoclip

Ryan Reynolds se regaseste in Walker Scobell intr-un nou videoclip

Venind dupa succese majore precum Red Notice si Don’t Look Up anul trecut, Netflix pare sa aiba un alt an mare in 2022. Una dintre primele lor lansari de mare succes este filmul regizorului Shawn Levy The Adam Project cu Ryan Reynolds in rolul principal. Filmul de aventuri SF urmareste „Un pilot care calatoreste in timp si care face echipa cu sinele sau mai tanar si cu raposatul sau tata pentru a se impaca cu trecutul sau, in timp ce salveaza viitorul”. Deoarece acest nou film va aparea luna viitoare, Netflix a lansat un nou clip de 4 minute pentru a promova viitorul proiect.

in clip, il vedem pe adultul Adam (Reynolds) cum se intalneste cu sinele sau mai tanar, interpretat de Walker Scobell, dupa ce nava sa se prabuseste in garajul tanarului Adam. Am vazut o parte din aceasta scena in trailer, dar aici o vedem in intregime. Clipul incepe cu adultul Adam mergand la frigider pentru a lua ceva de mancare si il inchide lovindu-l cu piciorul, ceea ce ii suna imediat un clopotel in capul tanarului Adam. Adultul Adam incepe apoi sa isi curete rana gaurita de glont de pe o parte, in timp ce cei doi Adams incep sa glumeasca intre ei.

Adam cel tanar incepe apoi sa se uite prin lucrurile omologului sau mai in varsta, lucru pe care Adam cel adult nu-l apreciaza. Adam cel tanar gaseste un obiect stralucitor asemanator unui baston si intreaba daca este o sabie laser, ceea ce il enerveaza si mai tare pe cel mai in varsta. Aici este momentul in care gluma lor incepe cu adevarat sa intre in viteza, deoarece incep sa schimbe lovituri de ego in fata si in spate. Adultul Adam glumeste sarcastic despre faptul ca a fost injunghiat atunci cand cel mai tanar il intreaba daca a fost impuscat, iar apoi Adult Adam continua sa se numeasca pe sine insusi un cretin.

Adultul Adam urca apoi la etaj si ii spune celui mai tanar ca poate avea incredere in el, iar tanarul Adam incepe sa glumeasca pe tema mersului la terapie pentru a le spune „unde m-a atins omul rau”. in partea finala a scenei, Adam isi preseaza eul mai in varsta cu diverse intrebari, cum ar fi cine este si daca a fost in fortele aeriene. Adam mai in varsta continua sa repete ca totul este clasificat. Ei intra intr-o alta discutie despre „sabia laser” mentionata anterior, pana cand Adam adultul aluneca si il numeste pe sinele sau tanar Adam. Acest lucru il forteaza pe Adam mai in varsta sa povesteasca istoria tanarului Adam, cum ar fi ziua lui de nastere, moartea tatalui sau si starea lui de astm. Dupa un alt lung du-te-vino, clipul se termina cu Adam cel mare dezvaluind ca el si Adam cel tanar sunt unul si acelasi.

Proiectul Adam, din trailere si din acest nou clip, pare sa aminteasca de filmele clasice de aventuri de maturitate ale lui Steven Spielberg si Stephen King de la sfarsitul secolului XX. Pare sa aiba aceeasi energie distractiva, de aventura SF si de calatorie in timp care a facut ca filme precum Back to the Future o piesa de baza a genului. Levy nu este strain de ofertele nostalgice, avand in vedere ca alte filme ale sale precum Stranger Things si succesul de anul trecut Free Guy – in care a jucat si Reynolds – The Adam Project are potentialul de a fi ceva special.

Acest clip arata inca o data ca Reynolds emana farmec si carisma non-stop, iar relatia sa cu Scobell pare sa atinga toate notele de simpatie potrivite pentru a deveni un clasic pentru o noua generatie. De asemenea, scena echilibreaza foarte bine inima si umorul, ceea ce este foarte important pentru un film ca acesta. Pe langa Reynolds si Scobell, filmul are in distributie si cateva nume grele, printre care Jennifer Garner, Mark Ruffalo, Zoe Saldana si Catherine Keener.

Proiectul Adam se lanseaza exclusiv pe Netflix pe 11 martie 2022, iar noul clip il puteti urmari mai jos.

Brie Larson din ‘Captain Marvel 2’ impartaseste o imagine din culisele filmului ‘The Marvels’

Este aproape timpul ca Captain Marvel, Ms. Marvel si Monica Rambeau sa se uneasca.

Similar Posts