Ryan Reynolds nu ar refuza sa se alature universului Star Wars

Ryan Reynolds nu ar refuza sa se alature universului Star Wars

Ryan Reynolds va calatori in timp in cel mai recent film al sau, The Adam Project, care il vede pe Deadpool calatoreste inapoi in anii 1980 si face echipa cu sinele sau mai tanar pentru a rezolva misterul disparitiei tatalui sau. Originalul Netflix, care il vede pe Reynolds reunindu-se cu Free Guy regizorul Shawn Levy, promite sa fie o scrisoare de dragoste catre filmele SF de familie de altadata, precum filmele Amblin precum E.T. si, bineinteles, Star Wars.

Dar ar fi dispus Reynolds sa se alature Star Wars daca i s-ar prezenta vreodata ocazia? in mod nesurprinzator, pentru un actor care a semnat deja pentru a se imbarca in francizele Marvel, DC si Pokemon, starul canadian ar fi cu siguranta. in timp ce vorbea cu Variety, actorul in varsta de 45 de ani a recunoscut ca nu s-a gandit niciodata in mod activ la acest lucru, dar isi imagineaza ca ar fi greu sa refuze Lucasfilm daca ar veni vreodata apelul.

„Ar fi un lucru foarte greu de refuzat, dar sincer – nu inventez – nu este ceva la care m-am gandit vreodata”, a spus el.

in timp ce Reynolds este unul dintre cele mai mari si mai ocupate nume de la Hollywood, iar studiourile de film par sa fie nerabdatoare sa il implice in proiectele lor, este putin cam greu sa ni-l imaginam aparand in galaxia foarte, foarte indepartata. Atunci cand Reynolds apare intr-un film, el tinde sa aduca cu el vibratia sa obisnuita, ironica si autoreferentiala, ceea ce poate ca nu s-ar potrivi cu un film mai direct si mai reverentios ca de obicei. Star Wars mai linistit si mai linistit. Cu toate acestea, ar putea oricand sa apara undeva pentru un cameo, poate chiar doar vocal. Ca si in cazul lui Free Guy Taika Waititi in The Mandalorian sezonul unu.

Deocamdata, Ryan Reynolds se multumeste sa joace in propriile sale proiecte SF. in rolurile principale ii mai apar Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Jennifer Garner si noul venit Walker Scobell in rolul tanarului Reynolds, The Adam Project urmeaza sa ajunga pe Netflix in mai putin de o luna, pe 11 martie.

Similar Posts