Starul din "Deadpool" dezvaluie o auditie ratata pentru "Avengers

Ryan Reynolds confirma ca in prezent scrie ‘Deadpool 3’

Ryan Reynolds a sarbatorit recent cea de-a sasea aniversare a Deadpool care a scapat de o duzina de ani prins in iadul dezvoltarii pentru a ajunge pe marele ecran, dar fanii incep sa devina mai mult decat nerabdatori in asteptarea urmatoarei aparitii a Merc with a Mouth.

Asasinul constient de sine, care sparge al patrulea perete, si-a facut tehnic debutul oficial in Universul Cinematografic Marvel alaturi de Korg al lui Taika Waititi intr-un Tipul liber care a fost exact genul de marketing ingenios si ingenios pe care il asteptam de la un director de publicitate premiat ca Reynolds.

A trecut mai bine de un an de cand s-a confirmat ca surorile Molyneux vor scrie scenariul pentru Deadpool 3, dar intr-un interviu acordat publicatiei The Hollywood Reporter pentru promovarea serialului Netflix The Adam Project, starul si producatorul a oferit o scurta actualizare care il face sa para ca este in mijlocul unei incercari de a se ocupa el insusi de scenariu.

„Am terminat Spirited la inceputul lunii octombrie si nu am vrut sa mai filmez nimic pana dupa vara. Nu exista deloc o absenta de ocupatie – sunt doar acasa in timp ce lucrez. Scriu Deadpool 3, lucrez la [alte afaceri] Mint Mobile, Aviation Gin, MNTN, Maximum Effort si la toate celelalte lucruri care imi ocupa atat de mult din latimea de banda in acest moment.”

Deadpool 3 nu are inca o fereastra de lansare, asa ca informatiile concrete raman foarte greu de obtinut. Kevin Feige a confirmat ca este primul film cu rating R din MCU, in timp ce Reynolds a lasat sa se inteleaga ca camerele de filmat ar putea incepe sa ruleze inainte de sfarsitul anului 2022, dar pana acum nu exista nici macar un regizor stabilit, asa ca asteptarea unor actualizari semnificative continua.

Similar Posts