Ryan Reynolds nu ar refuza sa se alature universului Star Wars

Ryan Reynolds compara „The Adam Project” cu o serie de filme clasice din anii ’80

in ciuda faptului ca se afla in mijlocul unui concediu sabatic autoimpus de la actorie, Ryan Reynolds isi promoveaza in forta viitoarea sa aventura de calatorie in timp de pe Netflix The Adam Project.

Efortul de mare concept il reuneste pe star si producator cu regizorul Shawn Levy, ceea ce creeaza instantaneu asteptari mari cand colaborarea anterioara a duo-ului pe Free Guy a dat unul dintre cele mai bine primite si de succes filme de anul trecut.

Primele reactii la film au fost incurajator de pozitive, asa ca ne este garantat un alt succes de streaming pentru Reynolds atunci cand The Adam Project va ajunge pe Netflix, calcand pe urmele filmelor lui Michael Bay 6 Underground si Red Notice, cea mai mare caracteristica originala a platformei din toate timpurile.

Vorbind pentru The Hollywood Reporter, a declarat Deadpool a oferit cateva comparatii nobile atunci cand a discutat despre cel mai recent efort al sau pe ecran, mentionand unele dintre cele mai iubite titluri din anii 1980.

„Filme precum E.T., Back to the Future, Stand by Me si Goonies toate s-au adresat copiilor ca si cum ar fi fost adulti. Acum, in epoca moderna a divertismentului, avem tendinta de a le bifurca, spunand ca filmele pentru copii sunt cu adevarat filme pentru copii, iar filmele pentru adulti sunt filme pentru adulti, in timp ce suntem bombardati cu un furtun de incendiu de continut 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana.

[Proiectul Adam] are un dispozitiv de povestire care nu pare lent, asa ca este in acelasi ritm in care ne uitam la filme in zilele noastre, dar are in spate si acest motor de mare concept, de implinire a dorintelor. si, la sfarsitul zilei, este o poveste foarte personala, o poveste despre ceva cu care cred ca fiecare persoana se poate identifica. Asta e magie, omule. Asta imi place la filme si asta mi-a placut intotdeauna la filme.”

Daca The Adam Project se poate apropia de nivelurile de intriga, emotie, distractie, emotie si uimire pura din clasicii mentionati mai sus, atunci abonatii vor fi incantati. Aviz rosu a vazut cum fanii au inceput sa se plictiseasca sa il vada pe Reynolds jucand acelasi personaj in fiecare film, dar exista suficient de multe lucruri la ultima sa colaborare cu Levy pentru a se asigura ca se va deosebi de restul.

Similar Posts