Ryan Reynolds ar putea fi intr-o pauza de actorie

Ryan Reynolds ar putea fi intr-o pauza de actorie, dar a avut totusi timp sa sarbatoreasca a 6-a aniversare a lui Deadpools

Ryan Reynolds vine dupa un an infernal care a inclus trei filme mari, cu Red Notice incheind anul 2021 prin depasirea tuturor asteptarilor de streaming. Cu un an atat de grozav la activ, Reynolds se retrage din actorie si isi ia o pauza binemeritata. Asta nu il impiedica sa faca lumina asupra iubitei sale Deadpool, totusi. La cea de-a 6-a aniversare a lansarii filmului cu supereroi, starul si-a facut timp sa o sarbatoreasca printr-un tribut.

Ryan Reynolds este, de obicei, un maestru al sicanelor pe retelele de socializare, dar a fost plin de respect atunci cand a recunoscut Deadpool‘s anniversary pe Instagram-ul sau. Sa speram ca va face totul pentru aniversarea lui si a lui Blake Lively, pentru ca, cu siguranta, si-a aratat dragostea pentru aceasta. El a impartasit o serie de fotografii, atat fotografii din film, cat si fotografii din spatele scenei de filmare. Puteti vedea sirul nostalgic de fotografii in postarea de mai jos:

in timp ce noi inca asteptam Deadpool 3, retrospectivele din primul film, prin amabilitatea starului principal insusi, sunt cu siguranta privelisti binevenite. Fanii din sectiunea de comentarii a postarii par sa fie de acord, desi unii sunt dezamagiti de lipsa pozelor cu fundul. Altii sunt socati de faptul ca au trecut deja 6 ani de cand filmul de actiune aclamat de critici pe care fanii il cunosc si il iubesc ne-a onorat pentru prima data cu prezenta sa.

in timp ce fanii simt cum li se incalzeste inima de la pozele de revenire, multe dintre comentariile la postarea lui Ryan Reynolds se intreaba cand se poate astepta publicul sa apara cel de-al treilea episod. Multi sunt ingrijorati mai ales ca Reynolds a spus clar ca pauza sa actoriceasca va fi una oarecum lunga. in timp ce stirile despre Deadpool 3 au fost oarecum rare in ultima vreme, se pare ca fanii francizei nu au de ce sa-si faca griji. Ryan Reynolds, in ciuda faptului ca si-a luat un concediu sabatic din actorie, a declarat ca inca lucreaza la cel de-al treilea film.

Franciza adiacenta X-Men a devenit favorita fanilor, iar starul insusi are o mare parte din vina. Fanii au ajuns sa il asemene pe actor cu personajul, si este cam greu de spus unde se termina omul si unde incepe antieroul in acest moment. Avand in vedere performanta sa castigatoare si dedicarea sa fata de proprietatea benzilor desenate, nu este de mirare ca franciza a avut atat de mult succes.

Desi Ryan Reynolds se afla intr-o pauza, il veti vedea din nou in filme in curand, deoarece are o serie de proiecte deja filmate care urmeaza sa apara in acest an. Puteti sa vedeti The Adam Project pe 11 martie, atata timp cat aveti un abonament Netflix, iar in acest sezon de sarbatori Reynolds se va apropia inconfortabil de Will Ferrell in Spirited. Desi s-ar putea sa nu fie Deadpool 3, se pare ca avem o multime de Reynolds pentru a ne tine companie in acest an, iar aceste poze aniversare pur si simplu fac lucrurile mai dulci.

Similar Posts