Ryan Reynolds abordeaza zvonurile despre Doctor Strange 2 Deadpool Cameo

Ryan Reynolds abordeaza zvonurile despre Doctor Strange 2 Deadpool Cameo

Fotografie via 20th Century Studios/YouTube

Doctor Strange in multiversul nebuniei va include o tona de personaje diferite din multivers, atat noi, cat si vechi, iar fanii au speculat ca vor aparea si mai multe. Unul dintre personajele pe care unii fani cred ca le vor vedea este Deadpool, dar starul din spatele acestui personaj popular a raspuns in sfarsit la intrebarea q, va fi prezent in film.

Deadpool a starul titular, Ryan Reynolds, face in prezent turul presei pentru viitorul sau film SF de pe Netflix, The Adam Project. Cand a vorbit cu Variety, a fost intrebat daca fanii l-ar putea vedea intrand in MCU in Doctor Strange in continuarea filmului Doctor Strange.

„Sunt foarte nu in film, promit, nu sunt in film.”

Ryan Reynolds via Variety

Desigur, este foarte posibil ca Reynolds sa nu fie sincer. Sa nu uitam de cate ori trio-ul Spider-Man si-a negat aparitiile inainte de No Way Home. si stii tu, toata smecheria lui Ryan Reynolds. Cu toate acestea, fanii vor trebui sa il creada pe cuvant pana cand o noua confirmare a unei aparitii va iesi la iveala.

Zvonurile au inceput sa circule cu privire la adaugarea la lista filmului dupa ce a aparut cel mai recent poster pentru film, care a inclus o tona de teasere pentru personajele care ar putea aparea. Unii fani cred ca Deadpool poate fi vazut in acest poster, dar nu este in totalitate clar daca acesta este cazul.

Reynolds a avut cateva cuvinte promitatoare pentru Deadpool pentru fanii lui Deadpool. Cel de-al treilea film din seria de personaje „se apropie”.

Filmul nu este asteptat sa fie lansat pana in 2023, asa ca fanii mai au de asteptat pana cand il vor putea vedea in sfarsit, dar pentru a-i tine pe loc, exista o tona de continut Marvel care va veni in acest an cu Doctor Strange in Multiversul nebuniei urmand sa apara pe 6 mai.

Similar Posts