Rupert Grint si David Bautista vor juca in noul film al lui M. Night Shyamalan

Rupert Grint si David Bautista vor juca in noul film al lui M. Night Shyamalan

Rupert Grint si Nikki Amuka-Bird se alatura lui Dave Bautista ca protagonisti ai celui mai nou film al lui M. Night Shyamalan, Knock at the Cabin, potrivit Deadline.

Filmul de la Universal Pictures este asteptat sa fie lansat abia peste un an, dar contine deja o multime de elemente caracteristice pentru un film al lui Shyamalan, cum ar fi faptul ca autorul horror scrie, produce si regizeaza el insusi, iar genul este un thriller. De asemenea, similar cu The Village operele anterioare ale regizorului, detaliile mai fine ale intrigii sunt un secret bine pazit deocamdata.

Shyamalan s-a bucurat de o oarecare renastere a carierei sale in ultima vreme. 2015’s The Visit, 2016’s Splitsi 2019 Sticla au fost toate un succes de critica sau de public – sau ambele in cazul lui Split. in timp ce aceasta serie de succese parea sa se fi pierdut odata cu filmul de anul trecut Old, care detine in prezent un scor general negativ atat de catre critici, cat si de catre public pe site-ul de agregare a recenziilor Rotten Tomatoes, a fost totusi un succes de box-office, generand incasari de 90 de milioane de dolari la nivel mondial la un buget de doar 18 milioane de dolari.

Mai mult, Shyamalan a obtinut, de asemenea, aprecierea criticilor cu serialul sau Apple TV Plus Servant, in care Grint joaca si el, si chiar a castigat un premiu al criticilor de la Hollywood 2021 pentru „Cel mai bun actor in rol secundar intr-un serial de streaming, drama”.

Amuka-Bird, nominalizat la BAFTA, a mai lucrat anterior cu Shyamalan in filmul Old.

Va fi interesant de vazut incotro se va indrepta cariera lui Shyamalan in continuare, deoarece a avut o serie de succese si esecuri presarate de-a lungul ei. sirul de filme pe care le-a realizat la sfarsitul anilor ’90 / inceputul anilor 2000 a inclus aclamatul si nominalizat la Premiul Oscar Al saselea simt, precum si clasicele de acum Unbreakable, Semnesi The Village. Dar, din 2006 pana in 2013, fiecare film pe care l-a facut parea sa fie un esec si sa se situeze la limita teritoriului „atat de rau incat e bun”, cum ar fi Lady in the Water, The Happening, The Last Airbender, si After Earth.

Poate ca cea mai mare intorsatura a lui Shyamalan nu va fi un punct neasteptat al intrigii, ci scoaterea unei alte lovituri din sacul sau de trucuri atunci cand Knock at the Cabin va ajunge in cinematografe pe 3 februarie 2023.

Similar Posts