Rupert Grint a obtinut primul sau rol important intr-un film intr-un minut

Rupert Grint a obtinut primul sau rol important intr-un film intr-un minut, iar acesta il va reintalni cu M. Night Shyamalan

in timp ce Rupert Grint este cel mai bine cunoscut pentru ca l-a interpretat pe Ron Weasley in Harry Potter in filmele Harry Potter, el a atras atentia in ultimii ani de la emisiuni TV precum Sick Note, Snatch, The ABC Murders si Servant. Aceasta din urma serie vine din mintea lui M. Night Shyamalan, si s-a dezvaluit ca in urma timpului petrecut impreuna pe Servant, Shyamalan si Grint se vor reintalni pentru ceea ce va fi primul film al actorului in peste jumatate de deceniu.

Am aflat in octombrie anul trecut ca urmatorul film al lui M. Night Shyamalan se va numi Knock at the Cabin, iar doua luni mai tarziu, Gardienii GalaxieiDave Bautista a fost primul actor adus la bord. Potrivit Deadline, Rupert Grint si Nikki Amuka-Bird i se vor alatura lui Bautista in distributie, desi, din moment ce detaliile legate de complot sunt tinute aproape de veste, nu avem nicio idee despre cine vor juca in Knock at the Cabin (care ar putea fi un film cu o singura actiune). De asemenea, Amuka-Bird nu este straina de proiectele lui Shyamalan, dupa ce a jucat rolul Patriciei Carmichael in Old.

Aceasta stire despre distributie vine la putin mai putin de o saptamana dupa ce Servant si-a incheiat cel de-al treilea sezon pe Apple TV+. Serialul o are ca protagonista pe Dorothy Turner, interpretata de Lauren Ambrose, si pe Sean Turner, interpretat de Toby Kebbell, un cuplu care deplange moartea fiului lor Jericho, in varsta de 13 saptamani, si care aduce in casa lor o papusa care o scoate pe Dorothy dintr-o stare caniculara. Dorothy incepe sa creada ca aceasta papusa este adevaratul ei copil, dar cand o angajeaza pe Leanne din Nell Tiger Free pentru a avea grija de papusa ca dadaca, aceasta le deschide casa unei „forte misterioase”. Rupert Grint il interpreteaza pe Julian Pearce, fratele lui Dorothy si cumnatul lui Sean, in Servant, care a fost reinnoit pentru un al patrulea si ultimul sezon.

intre sezonul final al serialului Servant, Knock at the Cabin si serialul antologic Cabinetul de curiozitati al lui Guillermo del Toro, Rupert Grint are la activ o serie de lucrari supranaturale. De asemenea, Grint s-a reintalnit recent cu Daniel Radcliffe, Emma Watson si multi dintre ceilalti Harry Potter si colaboratori pentru Harry Potter 20th Anniversary: intoarcerea la Hogwarts, care poate fi transmis in streaming cu un abonament HBO Max. in ceea ce o priveste pe Nikki Amuka-Bird, alaturi de Old, ea este recunoscuta din Jupiter Ascending, The Laundromat, Luther, Gold Digger si Avenue 5.

Vechiul, M. Night Shyamalan, a avut premiera in cinematografe in iulie anul trecut, iar din distributie mai fac parte Gael GarcГ­a Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Alex Wolff, Thomasin McKenzie, Abbey Lee, Ken Leung, Eliza Scanlen si Aaron Pierre. Filmul urmareste un grup de oameni care se trezesc imbatranind rapid in timp ce viziteaza o plaja izolata. Old a fost intampinat cu o primire mixta din partea criticilor, dar a obtinut peste 90 de milioane de dolari la nivel mondial, cu un buget declarat de 18 milioane de dolari.

Noi, cei de la CinemaBlend, vom transmite actualizari privind distributia si orice alte stiri semnificative despre Ciocniti la cabana, care se va lansa in cinematografe pe 3 februarie 2023. Deocamdata insa, programul nostru de lansari cinematografice din 2022 este disponibil pentru a fi consultat.

Similar Posts