Roland Emmerich insinueaza ca Heath Ledger "a fumat o gramada de chestii" in "The Patriot

Roland Emmerich insinueaza ca Heath Ledger „a fumat o gramada de chestii” in „The Patriot

Roland Emmerich poate ca a fost supranumit maestrul dezastrelor pentru blockbusterele sale cu buget mare, precum Ziua Independentei, 2012, Godzilla, White House Downsi recentul Moonfall, dar regizorul german are la activ o gama larga de filme. Unul dintre acestea este The Patriot, filmul epic de razboi istoric lansat in 2000, cu Mel Gibson si Heath Ledger in rolurile principale.

Filmul, care este o relatare fictionala a Razboiului de Independenta, spune povestea unui colonist american si a fiului sau, interpretati de Gibson si Ledger, care intra in razboi cu Marea Britanie. in timp ce vorbea cu Yahoo Entertainment, Emmerich a discutat despre entuziasmul si nervozitatea lui Ledger in legatura cu lucrul la filmul cu Gibson si a dat de inteles ca s-ar fi putut baza pe remedii pe baza de plante pentru a se calma.

„Era atat de tanar… Era inca un copil si si-a adus unul sau doi prieteni pe platou. si fumau o multime de chestii. Asa ca, la un moment dat, Dean Devlin, producatorul meu, a trebuit sa [intervina] si nu a functionat. Asa ca l-am pus pe Mel sa vorbeasca cu el despre asta si a functionat… [Heath] era foarte emotionat sa joace alaturi de Mel Gibson, care [era] actorul sau preferat din toate timpurile… A fost incredibil de stresant. A vrut sa-si calmeze nervii”.

The Patriot a fost unul dintre primele roluri majore ale lui Ledger in filme, tanarul star avand doar 20 de ani cand Emmerich l-a chemat pentru prima data la actiune pe platou, dupa ce anterior reusise sa se impuna in comedia romantica 10 Things I Hate About You.

Filmul a marcat un punct de cotitura in cariera sa, iar actorul avea sa joace mai tarziu in succese de critica si comerciale, printre care se numara Monster’s Ball, Brokeback Mountainsi, cel mai cunoscut, Cavalerul negru, care i-a adus un statut iconic si nenumarate premii, inclusiv un Oscar postum pentru cel mai bun actor in rol secundar.

Similar Posts