Robert Pattinson stie ce raufacatori isi doreste in continuarea 'The Batman'

Robert Pattinson stie ce raufacatori isi doreste in continuarea ‘The Batman’

Warner Bros.

Mai sunt doar cateva saptamani pana cand fanii il vor vedea pe Robert Pattinson in rolul unui personaj iconic DC in Warner Bros. The Batman. Filmul este una dintre cele mai asteptate lansari ale anului, iar daca trailerul este un indiciu, Pattinson va portretiza o versiune mai violenta a personajului decat fanii filmelor anterioare. Batman cu care sunt obisnuiti filmele Batman anterioare.

inca nu s-a anuntat o continuare, dar Pattinson a dezvaluit deja raufacatorii cu care vrea sa lupte intr-un potential urmator film. Potrivit Den of Geek, actorul britanic a fost „entuziasmat, chiar jovial, in legatura cu locul in care ar putea merge urmatorul Cavalerul intunecat”.

Mi-ar placea sa fac ceva de genul „Court of Owls”… Exista elemente din „The Batman” care sunt de groaza si cred ca este ceva nou pentru Batman.

The Court of Owls este un grup de crima organizata care a aparut pentru prima data intr-un numar din decembrie 2011 al benzilor desenate Batman. Grupul a aparut anterior pe ecran in serialul de televiziune Gotham, precum si in filmul de animatie, Batman vs. Robin, dar nu si-a facut inca debutul pe marele ecran. Pattinson a dezvaluit ca i-ar placea, de asemenea, ca Batman sa se confrunte cu Calendar Man, raufacatorul care comite crime in zilele de sarbatoare si la date importante. Acesta a aparut in filmul de anul trecut Suicide Squad si a fost portretizat de Sean Gunn.

Desi ne-ar placea ca aceste povesti sa prinda viata, Batman mai trebuie sa se confrunte cu The Riddler in viitorul film, interpretat de Paul Dano. Filmul va fi lansat pe 4 martie si, alaturi de Pattinson, ii are in distributie pe ZoГ« Kravitz, Jeffrey Wright, Andy Serkis, Colin Farrell, Peter Sarsgaard si John Turturro.

Similar Posts