Robert Pattinson si Zoe Kravitz au intrat in panica la primul test de ecran din The Batman

Robert Pattinson si Zoe Kravitz au intrat in panica la primul test de ecran din The Batman

The Batman va suna cu stil in sezonul de blockbustere 2022 luna viitoare. Filmul extrem de asteptat este primul film solo cu Batman din ultimul deceniu, Matt Reeves pregatind un Gotham City complet nou, noi abordari ale galeriei de pungasi si prezentand o versiune brutala si torturata a Cavalerului Negru.

Dar se pare ca a juca rolul crucisatorului cu pelerina nu te transforma neaparat in cea mai tare persoana din camera. Pattinson si Zoe Kravitz s-au destainuit despre realizarea filmului intr-un interviu pentru EW, iar primul lor test de ecranare impreuna suna ingrozitor de ciudat.

Kravitz a explicat ca testul de ecranizare a fost si auditia ei si ca Matt Reeves a vrut sa vada daca are chimie cu Pattinson:

„Lectura de chimie a fost foarte intensa. Rob purta Batsuit-ul si a fost un test de filmare propriu-zis, cu directorul de imagine acolo si totul pe o scena sonora. Nu a fost doar citirea replicilor intr-o camera. Asa ca a fost cel putin intimidant.”

Primul lucru pe care Reeves i-a cerut sa il faca a fost sa isi dea jos casca de motociclist. Destul de usor, nu? Ganditi-va din nou:

„Asta m-a invartit cu totul in jurul unui pic de anxietate. Este extrem de complicat sa dai jos o casca si sa arati bine, sa nu ti se lipeasca de cap sau sa nu-ti arate parul ciudat. Eram convinsa ca asta va fi caderea mea.”

intre timp, Pattinson s-a luptat cu proprii nervi:

„Prima data cand am spus macar replici din scenariu a fost la testul de ecran al lui Zoe. Aveau ideea ca la inceput voiau sa fiu mai inalt, asa ca aveam adidasi cu tocuri inalte si ma clatinai in acest costum ciudat de Batman. Camera de filmat nici macar nu ma filma pe mine, ci pe ceafa mea, iar eu aveam literalmente un atac de panica major, cautand sprijin emotional din partea lui Zoe, care incerca sa obtina rolul.”

Din fericire, perechea a livrat marfa, Reeves confirmand ca „toata lumea a putut vedea ca era ceva cu adevarat special intre ei”. Am vazut indicii in trailere, Catwoman a lui Kravitz scotandu-l pe Batman din depresie si din campania sa aproape sinucigasa impotriva lumii interlope din Gotham.

Reeves a sugerat ca povestea de dragoste a celor doi este „absolut centrala” in film, asa ca am speranta ca vom vedea focuri de artificii in relatia lor (posibil la propriu). Se vorbeste deja despre The Batman 2care, in acest moment, are mari sanse sa fie o aventura in echipa intre Liliacul si Pisica.

Vom afla mai multe in doar cateva saptamani, cu The Batman care va ajunge in cinematografe pe 4 martie.

Similar Posts