Robert Pattinson se destainuie despre vocea sa originala atroce de Batman

Robert Pattinson se destainuie despre vocea sa originala atroce de Batman

in timp ce promova viitoarea lansare a filmului The Batman in cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live, Robert Pattinson a recunoscut ca interpretarea sa originala a vocii iconicului cruciat cu pelerina nu a fost un succes.

Pattinson este cel mai recent dintr-o serie de actori respectati care si-au asumat sarcina de a interpreta unul dintre cele mai faimoase personaje DC. in discutia cu Kimmel, acesta a discutat despre cum a fost ingrijorat de modul in care va fi primita interpretarea lui Batman, iar Kimmel a glumit: „Nu exista nimic mai rau decat sa fii un Batman prost”. Pattinson a raspuns: „Ei bine, nu vreau sa fiu tinut minte ca fiind cel mai rau si pentru asta sunt tinut minte!”. O problema pe care Pattinson a avut-o in timp ce incerca sa faca personajul sa fie al sau a fost abordarea vocii.

„Am vrut sa fac un lucru radical diferit fata de toti Batmanii, pentru ca toata lumea face intotdeauna acest lucru aspru si gravuros, iar eu am zis ca voi face opusul – voi fi foarte soptit. Am incercat sa fac asta in primele doua saptamani si arata absolut atroce, iar ei mi-au spus sa nu mai fac asta.”

Ceea ce i s-a parut interesant lui Pattinson a fost faptul ca predecesorul sau, Christian Bale, a incercat si el exact acelasi lucru in primele sale saptamani in Batman Begins, spunandu-i lui Kimmel: „Daca ascultati primul teaser trailer pentru Batman Begins, puteti auzi vocea originala”. Pattinson a sfarsit prin a renunta la aceasta voce „radical diferita” si in cele din urma a ajuns in acel registru mai grav pe care am ajuns sa il asociem cu personajul, „poti simti cand ti se pare potrivit”, spune el, „iti pui costumul si trebuie sa vorbesti intr-un anumit fel”.

Aceasta va fi prima franciza mare la care Pattinson va lucra de la rolul sau din Twilight Saga franciza Saga Twilight. El va juca alaturi de Zoe Kravitz, Jeffrey Wright, Andy Serkis si Paul Dano.

The Batman se va lansa in cinematografe luna viitoare.

Similar Posts