Robert Pattinson nu crede ca Superman ar functiona in universul 'The Batman'

Robert Pattinson nu crede ca Superman ar functiona in universul ‘The Batman’

Ar fi o afirmatie evidenta sa spunem ca Matt Reeves a optat pentru un Gotham City cu picioarele pe pamant si plin de curaj in care sa se desfasoare The Batman, sau cel putin o lume cat se poate de realista in care un miliardar orfan isi dedica viata protejarii strazilor din orasul sau natal in timp ce este imbracat ca un mamifer blindat aerian.

Cu toate acestea, daca cel mai recent reboot pentru Caped Crusader vrea sa se cufunde si sa investeasca complet fanii in lumea creata, atunci va trebui sa se abordeze la un moment dat faptul ca se intampla multe lucruri in afara orasului Gotham. Batmana lasat sa se inteleaga ca Lex Luthor se afla undeva acolo, dar Robert Pattinson nu crede ca Superman ar putea face parte din realitatea sa tangibila.

intr-un interviu pentru ComicBook, actorul a recunoscut ca un extraterestru invulnerabil care lucreaza ca reporter de stiri ar putea duce lucrurile prea departe, Pattinson preferand sa lucreze in limitele realismului, chiar daca intr-o forma accentuata.

„imi place ideea de a incerca sa-mi dau seama cum sa fac… Am vorbit despre cum sa obtinem elementele fantastice, pentru ca lumea lui Matt, viziunea lui asupra ei este atat de ancorata in realitate, iar eu ma gandesc: „Cum poti adauga…?”. De exemplu, vorbeam zilele trecute: „Poti sa-l adaugi pe Superman, dar fara ca el sa aiba puteri? E doar un tip cu o pelerina?” El spune doar: „Sunt Superman!”. Iar ei au spus: „si?””.

Click pentru a mari

ZoГ« Kravitz nu a fost la fel de diplomatica, insa, facand o gluma pe seama Omului de Otel atunci cand s-a referit la comentariile colegului ei de scena.

„Lumile nu prea functioneaza impreuna. Domnule, puteti sa nu va mai incordati in cabina telefonica?”.

Warner Bros. ar putea, in mod fezabil, sa faca presiuni pentru mentionarea lui Superman in viitoarele continuari, dar am fost deja pe acest drum cu rezultate categoric mixte, asa ca este o optiune mult mai inteligenta si mai sigura sa lasam Batman sa se desfasoare pe propriile merite.

Similar Posts