Robert Pattinson Matt Reeves despre problemele de emotie in costum

Robert Pattinson Matt Reeves despre problemele de emotie in costum

Una dintre marile dificultati pentru un interpret intr-un super costum este gama limitata de emotii pe care le poate afisa – nu in ultimul rand sub o masca. Tom Holland Spider-Man a folosit ochi cu deschidere pentru a-i oferi actorului o oarecare marja de manevra emotionala in interpretarea sa, desi aceasta a fost adaugata cu ajutorul CGI; alti interpreti eroi, atat de la Marvel, cat si de la DC, trebuie sa se multumeasca adesea cu o fizicalitate grandioasa si cu o munca teatrala a corpului. Cu designul costumului de liliac din Batman, Robert Pattinson afiseaza ceva mai multa libertate emotionala. Primim o indicatie a sentimentelor lui Bruce sub masca: o privire intredeschisa aici, o spranceana ridicata acolo.

Regizorul Matt Reeves a vrut sa aiba un Batman care sa poata emotiona sub masca, lucru pe care il numeste in gluma „o greseala teribila”, avand in vedere cat de lungi sunt unele scene de dialog pentru Batman in iconica sa pelerina si gluga – lucru pe care regizorul noteaza ca in mod traditional nu il gasesti intr-un film cu Batman. Dar a fost o sarcina dificila. Reeves explica:

„Bineinteles, scopul era ca emotiile lui sa fie vizibile prin mantie. Nu aveam nicio idee cat de greu va fi. Vreau sa spun ca erau momente in care veneam la Rob si spuneam: ‘Bine, grozav. Am nevoie sa simt un pic mai mult”. Iar el zicea: „Mai mult? Mai mult?””

Raspunsul lui R Pats? „Sunt pe cale sa fac o embolie”, a glumit el. „Da, era pe cale sa i se sparga o vena”, a reluat Reeves. El continua:

„Dar a fost unul dintre aceste lucruri, trebuie sa spun, este un adevarat testament pentru Rob ca interpret. si este atat de tehnic, cat si incredibil de emotional. il priveam pe Rob cum ajungea in acea stare in care se infierbanta inainte de a trage. Apoi ii spuneam: „Cred ca trebuie sa vad putin mai mult prin capota.” Faceam asta. Dar asta a fost, a fost cu siguranta un design si a fost o provocare uriasa. si multumesc lui Dumnezeu ca l-am avut pe Rob cu care sa lucrez.”

Ei au vorbit in continuare despre un moment specific de pe platou, Pattinson fiind frustrat de cat de multa munca teatrala a trebuit sa faca pentru a emotiona prin masca. „As spune ca unul dintre lucrurile pe care le fac atunci cand lucrez cu actorii este sa le spun: „Ei bine, vino sa te uiti””, isi aminteste Reeves. „Tu spuneai: „Oh, nu-mi poti vedea ochii””. Pattinson continua:

„Aceea a fost poate cea mai proasta zi din intreaga filmare, pentru ca eu chiar am crezut cu adevarat, sincer, ca tu erai cel care nu erai in regula. si apoi m-am intrebat: „Cum putem sa facem 40 de duble?”. si apoi tu ai spus: ‘Vino si uita-te la ea’. Iar eu ma uitam la ea si spuneam: „Uau”, ca si cum as fi zis: „Nu e nimic. Nu se intampla nimic.””

Batman ajunge in cinematografe pe 4 martie si ii are in distributie si pe Zoe Kravitz in rolul Selinei Kyle/Catwoman, Colin Farrell in rolul lui Oswald Cobblepot/Pinguinul, John Turturro in rolul lui Carmine Falcone, Jeffrey Wright in rolul comisarului James Gordon si Andy Serkis in rolul lui Alfred Pennyworth.

Noul trailer al filmului „The Batman” pregateste terenul pentru dezvaluirea secretelor familiei Wayne

Batman nu poate opri ceea ce urmeaza sa se intample, intrucat biletele pentru acest film epic cu supereroi vor fi puse in vanzare pe 10 februarie.

Similar Posts