Robert Pattinson il numeste "geniu" pe cineastul filmului "The Batman"

Robert Pattinson il numeste „geniu” pe cineastul filmului „The Batman”

in timp ce trailerele si alte continuturi promotionale nu iti pot spune niciodata daca un film va fi cu adevarat grozav, The Batman a fost, pana acum, absolut superb si vizual uluitor de privit. Acest lucru se datoreaza in mare parte regizorului Matt Reeves si directorului de imagine Greig Fraser, pe care Robert Pattinson l-a numit recent un „geniu”.

intr-o discutie recenta cu Collider, Robert Pattinson si Zoe Kravitz (Catwoman) au aparut pentru un interviu cu Steve Weintraub de la Collider, iar primul a discutat despre modul in care Greig Fraiser a dat viata acestei viziuni unice asupra orasului Gotham.

„Adica, Greig mi-a spus de multe ori, imi spunea, doua dintre cele mai dificile lucruri cand era la scoala de film, se spunea ca de departe cel mai greu de luminat sunt casca lui Darth Vader si coifurile lui Batman.

„Este un geniu absolut. Este atat de nebunesc, cum ar fi, te duci la el si chiar si la testul costumelor si toate cele, nu-ti dai seama cat de dificil este sa luminezi gluga. Adica, esti in umbra, indiferent ce faci. si, cumva, a reusit sa gaseasca o cale prin care pur si simplu arata cool, arata ca Batman, dar, de asemenea, poti vedea expresia si alte chestii.”

Pattinson a mai descris munca de filmare a lui Fraser ca fiind magistrala, in timp ce Zoe Kravitz a adaugat ca a facut ca totul sa para fara efort.

„Da, asta e chestia. El chiar face sa para usor”, a spus Kravitz.

„Deci, ne-ar fi greu sa stim ce a fost cel mai dificil, pentru ca el chiar pare ca se plimba cu usurinta”.

Fraser are la activ o multime de proiecte aclamate, printre care si filmul din 2016 Rogue One, 2018’s Vice, si 2021 Dune, pentru care a primit mai mult de zece nominalizari la diverse premii pentru cinematografia sa.

Similar Posts