Regizorul filmului "The Batman" vrea ca spectatorii sa simta fiecare lovitura

Robert Pattinson despre lectia grea pe care Bruce trebuie sa o invete in The Batman

Bruce Wayne va trebui sa invete o lectie grea despre el insusi in The Batman. Filmul lui Matt Reeves nu va fi inca o reeditare a originilor Cavalerului intunecat, dar povestea are loc tot in primele zile ale eroului. Mai exact, se petrece in timpul celui de-al doilea an sub pelerina si gluga. Bruce mai are inca multe de invatat despre el insusi si despre orasul sau, deci, si se pare ca aceasta calatorie de autodescoperire va fi un arc important in film.

insusi Batman, Robert Pattinson a vorbit cu Den of Geek si a spus ca Bruce va incepe cu o viziune limitata asupra orasului Gotham, ceva ce deriva din statutul sau privilegiat de miliardar. in timp ce eroul crede ca el este cel care ia deciziile in orasul sau natal, Bruce va trebui sa se confrunte cu adevarul ca nu are un control real asupra orasului Gotham si a oamenilor sai.

„[Bruce] crede ca este orasul lui, intr-un fel ciudat. Crede ca el l-a construit intr-un fel”, spune Pattinson. Dar in timp ce Bruce are „banii si castelul”, el va invata pe calea cea grea ca nu are „absolut niciun control sau putere asupra a ceva din oras”.

Benzile desenate au mai explorat teme similare si inainte, cum ar fi in The Court of Owls (Curtea bufnitelor) arc. Nu este o surpriza, deci, ca Pattinson a dezvaluit in acelasi interviu ca i-ar placea sa vada societatea secreta a elitei din Gotham prezenta in The Batman 2. De asemenea, el si-a exprimat interesul ca Omul Calendar sa apara. Un ucigas in serie care isi ucide victimele in zile speciale, Omul Calendar este un raufacator dintr-o alta influenta majora asupra acestui film, The Long Halloween.

in mod similar, Riddler-ul lui Paul Dano a fost reimaginat ca un criminal in serie care se razbuna pe cei mai bogati oameni din Gotham, ceea ce il pune in fata lui Batman si a lui Bruce Wayne. Trailerurile au sugerat ca Riddler cunoaste un secret intunecat din istoria familiei lui Bruce, care ar putea da peste cap increderea justitiarului in ceea ce reprezinta el. Nu stim exact care este natura secretului, dar dupa cum arata lucrurile, este mare.

in distributie mai apar Colin Farrell in rolul Pinguinului si Zoe Kravitz in rolul Catwoman, The Batman ajunge in sfarsit in cinematografe pe 4 martie.

Similar Posts