Robert Pattinson despre dragostea lui pentru scenariul Moartea in familie

Robert Pattinson despre dragostea lui pentru scenariul Moartea in familie

Multi dintre Batman de pe ecran au avut un fel de Robin, inca de pe vremea lui Adam West – chiar si The Dark Knight Rises, cu baritonul Bruce Wayne al lui Christian Bale, s-a incheiat cu o aluzie care lasa sa se inteleaga ca politistul protejat al lui Joseph Gordon-Levitt, Batman, va prelua titlul de Robin. Acum, in timpul unui eveniment special la care Collider a participat in Los Angeles, noul Batman Robert Pattinson a deschis o discutie despre daca ar dori sa vada un Robin adaugat la lista de personaje intr-o posibila – nu confirmata – continuare a filmului The Batman.

„Da, dar trebuie sa aiba 13 ani”, a spus starul ca raspuns la ideea ca Robin sa se alature luptei. „Doar asa il voi accepta. Nu, imi place Moarte in familie si alte chestii, dar cred ca ar fi grozav. De asemenea, oamenii sunt atat de speriati de asta, dar este destul de interesant. Cred ca ar fi un plus foarte distractiv.”

El se refera, desigur, la infama poveste din 1988 din benzile desenate, in care Robin de atunci, Jason Todd, al doilea personaj care a preluat acest rol, a fost ucis de Joker. La inceput, Matt Reeves a glumit ca nu vor adauga un Robin in franciza, inainte de a recunoaste ca este de acord cu Pattinson.

El a continuat sa se extinda asupra presiunilor binevenite de a face un Batman film – de ce este infricosator si cum fiecare fan are in cap o viziune diferita pentru Caped Crusader. El a spus:

„Da, nu se poate. Nu vom face asta. Nu, glumesc. Da, in totalitate, sunt de acord cu asta. Chestia despre a face un film cu Batman este ca este infricosator sa faci un film cu Batman. Pentru ca, in primul rand, au fost filme grozave si, de asemenea, fiecare dintre voi are o viziune a lui Batman in cap. si astfel concuram cu viziunea ca… Adica, unul dintre lucrurile pe care le faceam cand scriam, mergeam pe strada intr-o zi si am observat brusc: „Doamne, un hanorac Batman. Dumnezeule, sapca lui Batman.” La propriu, daca observi, adica vorbeam azi la niste mese rotunde, oamenii aveau tricouri Batman pe ei.”

Reeves noteaza ca si lui, la fel ca lui Pattinson, „ii place Moartea in familie„,” extinzand in continuare ca urmeaza ideea de „a aborda unele dintre aceste povesti si [gandindu-se], cum putem face acest lucru intr-un mod care sa se simta proaspat si cu picioarele pe pamant intr-un fel… sa ne uitam la acel lucru infricosator si sa vedem daca exista o modalitate de a-l face”. intrebarea, spune el, este daca vor fi prea speriati. El concluzioneaza: „Dar cred ca ar trebui sa incercam”.

Daca Batman are succes la box-office, posibilitatile sunt nelimitate in ceea ce priveste ceea ce Reeves ar putea face intr-o continuare sau mai multe continuari. Vom sti destul de curand daca va avea aceasta sansa.

Batman ajunge in cinematografe pe 4 martie si ii are in rolurile principale pe Zoe Kravitz in rolul Selinei Kyle/Catwoman, Colin Farrell in rolul lui Oswald Cobblepot/Pinguinul, John Turturro in rolul lui Carmine Falcone, Jeffrey Wright in rolul comisarului James Gordon si Andy Serkis in rolul lui Alfred Pennyworth.

Au fost publicate proiectiile de incasari pentru ‘The Batman’ si par foarte promitatoare pentru crucisatorul cu pelerina

Spre dezamagirea The Riddlers, se pare ca Bruce Wayne este pe cale sa devina si mai bogat.

Similar Posts